GT-R 1.400 ίππων ξεχύνεται στην autobahn (+video)

Υπάρχει καλύτερο μέρος για τους λάτρεις της ταχύτητας από τις autobahn; Δημόσιοι δρόμοι, με ευθείες χιλιομέτρων και χωρίς όρια ταχύτητας. Ό,τι πρέπει για αυτοκίνητα σαν το Nissan GT-R, ειδικά σε βελτιωμένη μορφή.

Δείτε ακόμα: Nissan GT-R «διαλύει» Honda S2000 Turbo (+video)

Τα 1.000 άλογα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο για τον «Godzilla», με τον VR38DETT να πηγαίνει με άνεση και παραπάνω. Όπως οι 1.400 ίπποι του GT-R που θα δούμε να εξαπολύονται στον γερμανικό αυτοκινητόδρομο. Εμφανισιακά έχει αναβαθμιστεί«τόσο όσο», με το body kit του Nismo και τις νέες ζάντες των 19 ιντσών να τονώνουν διακριτικά το παρουσιαστικό του ιαπωνικού supercar. Το απειλητικό σφύριγμα που εκπέμπουν τα τούρμπο κάτω από το καπό, είναι αυτό που προϊδεάζει για τη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Πώς κρατιέται Nissan GT-R με 225.308 χλμ.; (+video)

Ο βελτιωμένος V6 twinturbo των 3.8 λίτρων επιταχύνει ακαριαία το αμάξωμα των 1.700 κιλών τόσο από στάση, όσο και εν κινήσει. Η δυνατότητα στροφαρίσματος πλέον υπερβαίνει το φράγμα των 8.000 σ.α.λ. και είναι σίγουρο πως το κοντέρ, δεν μπορεί να αποτυπώσει την τελική ταχύτητα. Στην προκειμένη, η κίνηση περιορίζει το «άνοιγμα» στα 337 χλμ./ώρα. Με τον ρυθμό που κινείται η βελόνα πάντως, ακόμα και τα 370 χλμ./ώρα φαντάζουν λίγα.

Δείτε ακόμα: GT-R και Supra 1.000+ ίππων στην autobahn (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store