Honda Accord με 600.000 χλμ. δουλεύει ρολόι

Τα αυτοκίνητα της Honda είναι γνωστά για την αξιοπιστία τους και την αντοχή τους στο χρόνο, όπως αποδεικνύεται από τις έρευνες αξιοπιστίας αλλά και από την παράδοση που έχουν διατηρήσει εδώ και χρόνια. Με μια τυπική συντήρηση δουλεύουν χωρίς προβλήματα και έχουν ευχαριστημένους κατόχους, οι οποίοι δύσκολα τα αποχωρίζονται.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και το Accord τρίτης γενιάς που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο να επιταχύνει και να ανεβάζει στροφές αδιαμαρτύρητα, παρά τα σχεδόν 600.000 χλμ. που έχει γράψει το οδόμετρο. Δυστυχώς, στο βίντεο δεν υπάρχει περιγραφή σχετικά με το ιστορικό του αυτοκινήτου, όμως παρά τα 36 του χρόνια φαίνεται ότι δουλεύει ρολόι, ενώ ακόμα και στα 190 χλμ./ώρα τελικής που φτάνει, είναι σταθερό και ευθύβολο. Άλλωστε ήταν και το πρώτο μοντέλο της Honda με διπλά ψαλίδια εμπρός – πίσω, μια διάταξη που συναντάται σήμερα κυρίως σε αμιγώς σπορ αυτοκίνητα.

Ο παλαίμαχος αλλά ζωντανός ακόμα 2.0 λτ. κινητήρας (δεν βοηθιέται από το αυτόματο κιβώτιο) αποδίδει 116 ίππους και λειτουργεί άνετα μέχρι τις υψηλές στροφές. Σίγουρα ο κάτοχος αυτού του Accord έχει μεράκι και το προσέχει, αν κρίνουμε και από την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται το αμάξωμα και το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Μόνο κάποιοι αεροδυναμικοί θόρυβοι ακούγονται στις υψηλές ταχύτητες, αλλά δεν παρατηρείται το παραμικρό τρέμουλο και τίποτα που να φοβίζει τον οδηγό.

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:

 

Get it on Google Play Download on the App Store