Honda S2000 κυνηγά Mitsubishi Lancer Evo και το μετανιώνει… (+video)

Αναμφίβολα το Honda S2000 και το Mitsubishi Lancer Evolution ΙΧ είναι δύο ιαπωνικά μοντέλα τα οποία έχουν γράψει με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στα βιβλία της αυτοκινητικής ιστορίας. Μάλιστα και τα δύο έχουν πολλούς και φανατικούς οπαδούς καθώς αντιπροσωπεύουν δύο εντελώς διαφορετικές σχολές, πάνω από όλα όμως είναι μηχανήματα ανόθευτης, καθαρόαιμης, οδηγικής απόλαυσης.

Δείτε ακόμη: Κλάμα… Διαλύουν ολοκαίνουργιο Ford Focus RS (+video)

Το να τα βλέπουμε λοιπόν να κυνηγιούνται σε μία πίστα όπως το Nurburgring, αν μη τι άλλο θα είχε πολύ ενδιαφέρον. Όμως ο οδηγός του Honda S2000 μάλλον το παράκανε στην προσπάθειά του να κρατηθεί κοντά στο Mitsubishi Lancer Evo, έχασε το πίσω μέρος και δυστυχώς για αυτόν δεν συγχωρεί ούτε η συγκεκριμένη πίστα, ούτε το αυτοκίνητο που οδηγεί.

Διαβάστε επίσης: Διάσημος πιλότος της F1 πουλάει το Honda NSX του

Και κάπως έτσι κατέληξε στις μπάρες του Nurburgring και μάλιστα επί δύο, κάνοντας αρκετή ζημιά στο αυτοκίνητό του. Ευτυχώς πάντως κανείς δεν τραυματίστηκε από αυτό το ατύχημα, αφού και τα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν κατάφεραν να διαφύγουν τον κίνδυνο. Δείτε πιο κάτω στο video που ακολουθεί τι ακριβώς συνέβη.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=-lfHMsGc9C0

Get it on Google Play Download on the App Store