Η Alfa Romeo Stelvio «οδηγεί» τη νέα Ferrari F1 (+video)

Το πορτμπαγκάζ, η πρακτικότητα και τα άλογα της Alfa Romeo Stelvio συνδυάστηκαν για το ρόλο του σκηνοθέτη, κατά τη διάρκεια προωθητικού γυρίσματος της νέας Ferrari SF-23. Του μονοθεσίου της Scuderia για την ερχόμενη σεζόν της F1 δηλαδή, που σκοπό έχει να επαναφέρει τους Ιταλούς στην κορυφή μετά από 16 χρόνια, όταν κατέκτησε τον τίτλο ο Kimi Raikκonen.

Το Μαρανέλο παρουσίασε πριν λίγες μέρες το νέο του καμάρι, στην πίστα του Φιοράνο. Εκεί βρέθηκαν και δυο Stelvio, μια Veloce και μια Quadrifoglio Verde. Η κόκκινη, αυτή που βλέπουμε με ανοιχτό το πορτμπαγκάζ και τον καμεραμάν στη θαλπωρή του, είναι η 2.0λιτρη τετρακύλινδρη τούρμπο Veloce των 280 ίππων. Η κατάμαυρη, που φέρει ολόκληρη «εξάρτηση» και αποτελεί κανονικό camera car, είναι η 2.9 V6 twinturbo V6 QV των 510 ίππων. Και οι δυο μαζί δεν κάνουν την ισχύ της SF-23, η οποία εικάζεται ότι ξεπερνά τους 1.000 ίππους και έχει προκαλέσει άγχος στη Red Bull, αλλά στην προκειμένη το μονοθέσιο ακολουθεί τις οδηγίες των Alfa Romeo, όπως κάνει κάθε καλός πρωταγωνιστής με το σκηνοθέτη του.

Όπως θα παρακολουθήσουμε στο video, τα ιταλικά SUV πηγαίνουν όσο πιο γρήγορα μπορούν. Τέρμα γκάζι δεν είναι δυνατόν να κινηθούν, καθώς ο οδηγός στο ένα έχει το νου του στον κόσμο που βρίσκεται στο χώρο αποσκευών, ενώ στο άλλο θα πρέπει να προσέχει την κατασκευή στην οροφή. Σε κάθε περίπτωση το μονοθέσιο πηγαίνει «σβηστό», αλλά έχουμε τη δυνατότητα να δούμε την SF-23 και σε γρήγορους ρυθμούς.

Get it on Google Play Download on the App Store