Η Ford γιορτάζει τη μέρα της μητέρας με το πλάι (+video)

Η Ford επέλεξε έναν ευφάνταστο τρόπο για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, που θα έκανε τις περισσότερες μανάδες του πλανήτη να βάλουν τις φωνές στα παιδιά τους, αν τα έβλεπαν να οδηγούν έτσι. Όχι η μητέρα του πρωταθλητή drift Vaughn Gittin Jr, η οποία θέλησε να μάθει τα μυστικά της πλαγιολίσθησης από τον γιο της στο τιμόνι της νέας Mustang. Μαζί της η αρχιμηχανικός εξέλιξης του αυτοκινήτου, με την κόρη της.

Η μαμά Gittin Jr και η έτερη μητέρα Laurie Transou, που παράλληλα ήταν υπεύθυνη για τη μηχανολογική κατάρτιση της 7ης γενιάς ‘Stang, πήραν στα χέρια τους τα πηδάλια της 5.0 V8 GT προκειμένου να δοκιμάσουν τα ειδικά εξελιγμένα ηλεκτρονικά καλούδια του νέου pony car, που προσανατολίζονται στις έξαλλες οδηγικές δραστηριότητες. Πέρα από το κλασικό launch control, η νέα Mustang διαθέτει ειδικό χειρόφρενο για drift, αλλά και σύστημα που κλειδώνει τους εμπρός τροχούς και κάνει το burn out παιχνιδάκι, προς όφελος του ζεστάματος των πίσω ελαστικών εν όψει κόντρας. Οι δυο μαμάδες, συν την κόρη της Transou, δοκίμασαν όλες τις «ανώριμες» εφαρμογές της Mustang, ζωγραφίζοντας τα μεγαλύτερα χαμόγελα στα πρόσωπά τους.

«Μια από τις μεγαλύτερες χαρές της μητρότητας είναι η μεταφορά γνώσης στα παιδιά μας, οι κοινές δραστηριότητες, οι νέες εμπειρίες μαζί τους, και -φυσικά- το να τα βλέπουμε να μεγαλώνουν. Η νέα Mustang έχει την ικανότητα να κάνει τους οικογενειακούς δεσμούς ισχυρότερους, παρέχοντας διασκεδαστικές εμπειρίες που μπορούν να κάνουν οι γονείς με τα παιδιά τους. Για παράδειγμα, έφερε τον Vaughn με τη μαμά του και εμένα μαζί με την κόρη μου στο ίδιο μέρος, για μια δυναμική και απίστευτα διασκεδαστική μέρα», είπε η Laurie Transou.

Get it on Google Play Download on the App Store