Κόντρα 7.000 ίππων στοιχειώνει τα όνειρά μας!

McLaren Senna τα βάζει με έντεκα από τα πλέον δυνατά αυτοκίνητα της αγοράς, που στο σύνολο η ιπποδύναμη αγγίζει τους σχεδόν 7.000 ίππους.

Μια κόντρα που θα θέλαμε να την ζήσουμε από κοντά διοργάνωσε το MotorTrend στην Αμερική. Έβαλε την απόλυτη McLaren Senna, να κοντραριστεί με 11 ακόμα αυτοκίνητα, το ένα δυνατότερο από το άλλο.

Δείτε ακόμα: Κόντρα McLaren Speedtail με μαχητικό F35 Lightning II!

Τα supercars στήθηκαν στην ευθεία της αεροπορικής βάσης Vandenberg στην Καλιφόρνια, το μήκος της οποίας αγγίζει τα 4,5 χλμ. Οι υπόλοιπες συμμετοχές στην κόντρα ήταν: Porsche 911 Carrera, Aston Martin DBS Superleggera, BMW 850i xDrive, BMW M2 Competition, Bentley Continental GT, Mercedes AMG GT 63 4MATIC, Jaguar XE SV Project 8, Lamborghini Urus, Toyota Supra, Dodge Challenger Hellcat Redeye και Ford Mustang Shelby GT350. Μοντέλα που στο σύνολό τους αποδίδουν 7.000 άλογα κι αποτελούν την φαντασίωση κάθε λάτρη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε επίσης: Η νέα Shelby GT500 «ρίχνει» στην McLaren F1!

Βέβαια ξεχωριστή περίπτωση ήταν η McLaren Senna των 800 ίππων, που δίπλα της δεν «στέκεται» εύκολα κανένα μοντέλο. Επικράτησε κατά κράτος σε κάθε είδους κόντρα, είτε στα 400, είτε στα 800 μέτρα από στάση. Αν θέλετε μερικά από τα πλέον ονειρεμένα αυτοκίνητα να τα δίνουν όλα, απλά πατήστε το play!

Get it on Google Play Download on the App Store