Κόντρα Ferrari 812 Superfast-SEAT Cupra πάει στραβά!(+video)

Όταν είσαι πίσω από το τιμόνι ενός supercar αργά ή γρήγορα κάποιος θα σε προκαλέσει σε μια κόντρα. Ακόμα κι αν οδηγεί ένα αυτοκίνητο υποδεέστερο από το δικό σου! Όπως η κόντρα που θα δείτε στο video παρακάτω μεταξύ μιας Ferrari 812 με SEAT Cupra!

Η κόντρα αυτή έλαβε χώρα στο Ισραήλ και το βίντεο απαθανατίστηκε από μια κάμερα στο ταμπλό άλλου αυτοκινήτου. Τα καρέ έχουν πιάσει την κόκκινη Ferrari 812 να κυνηγιέται από το SEAT Leon Cupra και να περνάνε με τα όσα από τη ΛΕΑ του αυτοκινητόδρομου, ξυστά από ένα μεγάλο φορτηγό. Δεν μεσολαβούν λίγα δευτερόλεπτα και η οθόνη γεμίζει με καπνό και θραύσματα από τα δυο πληγωμένα αυτοκίνητα. Τη μεγαλύτερη ζημιά, (έως ολική καταστροφή θα λέγαμε) έχει πάθει το Leon όπου το εμπρόσθιο μέρος του έχει καταστραφεί εντελώς και φαίνεται πως έχουν ανοίξει όλοι οι αερόσακοι. Η Ferrari από την άλλη έχει πάθει τη μικρότερη ζημιά, αλλά το βλέμμα απελπισίας στο πρόσωπο του οδηγού μαρτυρά ότι το κόστος επισκευής θα είναι μεγαλύτερο από την αγορά ενός νέου Leon Cupra.

Σύμφωνα με ένα σχόλιο χρήστη του YouTube αιτία του ατυχήματος είναι πως και τα δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με το φορτηγό κι ακολούθως το Leon έπεσε στο πίσω μέρος της Ferrari και μετά στο τσιμεντένιο προστατευτικό διάζωμα.

Get it on Google Play Download on the App Store