Land Rover Defender τα βάζει με Ford Bronco (+video)

Όταν κάποιος επιλέγει ένα SUV και μάλιστα από το πάνω ράφι της κατηγορίας, θέλει το αυτοκίνητό του να είναι το δυνατότερο και το ικανότερο από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Αυτή την άποψη είχαν οι ιδιοκτήτες δυο εκ των κορυφαίων SUV που μπορεί κανείς να αποκτήσει την τρέχουσα περίοδο. Αυτά δεν είναι άλλα από τα Ford Bronco και Land Rover Defender, δυο μοντέλα που έχουν πολλές δυνατότητες και μοναδικά χαρακτηριστικά. Ένας τρόπος για να δουν πόσο πιο ισχυρό είναι το ένα από το άλλο, σκέφτηκαν να κάνουν ένα διαγωνισμό διελκυστίνδας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να διαπιστώσουν ποιο εκ των δυο υπερτερεί σε ιπποδύναμη, ποιανού η τετρακίνηση δουλεύει καλύτερα και πολλά ακόμα. Αυτή την αναμέτρηση διοργάνωσε ο YouΤuber Sam CarLegion και μας προσφέρει την απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί.

Το Ford Bronco που θα δούμε στο βίντεο παρακάτω είναι η 4θύρη έκδοση Badlands Edition και ενσωματώνει το εξοπλιστικό πακέτο Sasquatch. Αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο Ford Bronco τροφοδοτείται από έναν V6 κινητήρα 2,7 λίτρων με δυο turbo, με ισχύ 330 ίππων και 562 Nm ροπής. Αυτός ο ισχυρός V6 κινητήρας συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων και στέλνει την ισχύ και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός εξελιγμένου συστήματος τετρακίνησης. Το πιο σημαντικό είναι ότι το Ford Bronco με το πακέτο Sasquatch εξοπλίζεται με εκτός δρόμου ελαστικά που εξασφαλίζουν πρόσφυση και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Από την άλλη το Land Rover Defender είναι η έκδοση Defender P400, που εξοπλίζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο 3 λίτρων σε σειρά κινητήρα, που διαθέτει επιπλέον ένα ήπιο υβριδικό σύστημα, με τη συνδυασμένη ισχύ να φτάνει τους 395 ίππους και η ροπή τα 550 Nm. Η κίνηση εξασφαλίζεται από ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Εσείς ποιο λέτε να κερδίσει; Το πιο ισχυρό Defender ή το Ford Bronco με τα εκτός δρόμου ελαστικά;

Get it on Google Play Download on the App Store