Λασπομαχίες με REO και καναδέζες (+video)

Η εκτός δρόμου οδήγηση σε απαιτητικές συνθήκες με δύσβατα περάσματα και μπόλικη λάσπη, προσφέρει άφθονες δόσεις ευχαρίστησης, αρκεί βέβαια να υπάρχει και η σχετική βοήθεια για τα δύσκολα. Όταν αποφασίσει ένας οδηγός να βουτήξει στα βαθιά, ποτέ δεν πρέπει να είναι μόνος του και χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό. Διαφορετικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι στην περίπτωση που κολλήσει και βρίσκεται στο… πουθενά, η χείρα βοηθείας θα βρίσκεται μακριά και ίσως να μην μπορεί να προσεγγίσει εύκολα το μέρος.

Δείτε ακόμα: Μάχιμο REO αναζητά κομάντο για ασκήσεις

Πάντως, οι οδηγοί που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, το ευχαριστιούνται με την ψυχή τους να βουτάνε στις λάσπες, ενώ κολλάνε αλλά χωρίς να νοιάζονται ιδιαίτερα, αφού γνωρίζουν ότι θα τους ξεκολλήσει άλλο όχημα. Μάχιμα REO αλλά και «καναδέζες» τα δίνουν όλα σε άτυπες λασπομαχίες και μας κάνουν να ζηλεύουμε που δεν ήμασταν παρόντες σε αυτή τη γιορτή λάσπης!

Ειδικά τα κτηνώδη REO με την κίνηση σε όλους τους τροχούς, τα «γυμνά» πλαίσια  για να έχουν λιγότερο βάρος και με τους ντίζελ κινητήρες των άφθονων κυβικών, προσφέρουν πολύ θέαμα, το οποίο μπορείτε και εσείς να απολαύσετε στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε ακόμα: REO δείχνει τα δόντια του εκτός δρόμου (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store