Lexus RX «απογειώθηκε» σε κόντρα! (+video)

Το έχουμε γράψει αρκετές φορές, ότι οι κόντρες στο δρόμο ενέχουν μεγάλους κινδύνους και μόνο σε κακό μπορούν να εξελιχθούν. Όπως για αυτό το Lexus RX το οποίο θα δείτε στο βίντεο παρακάτω.

Δείτε ακόμα: Γυναίκες κυνηγιούνται έπειτα από ατύχημα!

Το συμβάν που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, έλαβε χώρα στην Φλόριντα των Η.Π.Α. όπου δυο έφηβοι έκαναν κόντρα σε δημόσιο δρόμο. Το παράδοξο είναι ότι τα πλάνα στην αρχή δείχνουν τα δυο αυτοκίνητα να κινούνται φυσιολογικά στην πορεία τους. Όμως στο επόμενο καρέ αποφάσισαν να κοντραριστούν (ή μήπως είναι αποτέλεσμα κάποιου καυγά;) κι εκεί χάθηκε ο έλεγχος. Το πολυτελές SUV βγήκε αρκετά εκτός δρόμου και χτύπησε ένα ανάχωμα με αποτέλεσμα να απογειωθεί.

Διαβάστε επίσης: Ανατριχιαστικό ατύχημα με Audi A1 (+video)

Το αποτέλεσμα αυτής της «απογείωσης» είναι σοκαριστικό, μιας και το βαρύ SUV σηκώθηκε αρκετά μέτρα στον αέρα κι έσκασε με την οροφή του στο οδόστρωμα. Όπως ανέφεραν πάντως τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τόσο ο οδηγός, όσο κι ο συνοδηγός την γλύτωσαν με ελαφρούς τραυματισμούς, όπως μερικά σπασμένα πλευρά. Αναλογιζόμενοι την σοβαρότητα της σύγκρουσης, φθηνά την γλίτωσαν.

Get it on Google Play Download on the App Store