Mercedes E63 S AMG 300αρίζει στην Autobahn!

Ένα από τα καλά της ζωής στη Γερμανία, είναι πως μπορείς να πας πολύ γρήγορα με το αυτοκίνητό σου, στην γνωστή Autobahn. Όπως έκανε κι ο οδηγός της κτηνώδους Mercedes-AMG E 63 S, που οδήγησε το κοντέρ της στο τέρμα του!

Ως γνωστόν η Mercedes-AMG E63 S αναβαθμίστηκε σημαντικά την προηγούμενη χρονιά, διατηρώντας όμως τον πολυτελή και γρήγορο χαρακτήρα της. Κάτω από το καπό της φιλοξενεί το θηριώδη 4λιτρο, V8 twin-turbo κινητήρα των 612 ίππων και 850 Nm ροπής, που δίνει φτερά στο γερμανικό σεντάν. Το ισχυρό μοτέρ συνεργάζεται με το 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Speedshift MCT και το σύστημα τετρακίνησης 4Matic+. Στο πεδίο των επιδόσεων, η Mercedes-AMG E 63 S κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,4 δλ. με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 300 χλμ./ώρα.

Οι συνάδελφοι από το AutoTopNL πήραν για δοκιμή το γερμανικό μοντέλο και σε ένα βίντεο μας περιγράφουν όλες τις αρετές του. Το ζουμί όμως της υποθέσεως είναι στο τέλος, όπου σε μια από τις τεράστιες ευθείες της Autobahn ο δοκιμαστής σανιδώνει το γκάζι και βλέπει σε ελάχιστο χρόνο 300+ χλμ./ώρα στο ψηφιακό κοντέρ της Mercedes-AMG E 63 S. Δυναμώστε τον ήχο στα ηχεία και απολαύστε τον ήχο από τον V8 κινητήρα!

Get it on Google Play Download on the App Store