Ο πιο αργός γύρος στο Nürburgring με Lada Niva

Στην πίστα του Nürburgring βλέπουμε συνήθως σπορ αυτοκίνητα και διαφόρων τύπων μοντέλων υψηλών επιδόσεων, με τους οδηγούς τους να κυνηγούν το δέκατο του δευτερολέπτου, από την εκκίνηση έως τον τερματισμό. Βέβαια δεν λείπουν και τα απρόοπτα με εξόδους και σφοδρές συγκρούσεις στα μεταλλικά κιγκλιδώματα, στην προσπάθεια επίτευξης ενός χρόνου ρεκόρ.

Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση, θα παρακολουθήσετε τον πιο αργό γύρο, ή για την ακρίβεια βόλτα στο Nürburgring με ένα παλιό Lada Niva, τουλάχιστον 20ετίας. Το απαρχαιωμένο ρωσικό εκτός δρόμου μοντέλο ίσα που καταφέρνει να πιάσει τα 100 χλμ./ώρα, και φαίνεται αμέσως ότι βρίσκεται έξω από τα νερά του. Πάντως η νεαρή οδηγός του, βρίσκει το Niva ένα «Cool» αυτοκίνητο και σίγουρα ευχαριστιέται τη βόλτα της, απολαμβάνοντας τη διαδρομή και το τοπίο της πίστας.

Το Niva χρειάστηκε περίπου 14 λεπτά για να ολοκληρώσει το γύρο στο Nürburgring, δηλαδή περίπου το διπλάσιο χρόνο από όσο πετυχαίνει ένα σπορ αυτοκίνητο. Αξιοσημείωτα είναι τα μπάκετ καθίσματα, ενώ το βλέμμα τραβάει και το αρωματικό στον καθρέπτη με σχήμα χειροβομβίδας.

Παρακολουθείστε παρακάτω με την ησυχία σας, τη βόλτα στο Nürburgring.

Get it on Google Play Download on the App Store