Ολοκαίνουργιο Audi RS 6 Avant κάνει βουτιά σε ποτάμι!(+video)

161.650 ευρώ! Αυτή είναι η τιμή διάθεσης του νέου Audi RS 6 Avant στη χώρα μας! Ένα αυτοκίνητο που εντυπωσιάζει με το μυώδες παρουσιαστικό του αλλά και με τη δύναμη των 600 ίππων του, Όμως ένας κάτοχος του εν λόγω αυτοκινήτου στη Γερμανία δεν το χάρηκε και πολύ!

Αυτή τη δύναμη φαίνεται πως δεν μπορούσε να τη διαχειριστεί ο οδηγός του RS 6 Avant, με αποτέλεσμα να κάνει μια βουτιά στα παγωμένα νερά του ποταμού Neckar της Γερμανίας. Το ατύχημα έγινε την περασμένη Πέμπτη, όμως οι διαδικασίες ανέλκυσης ξεκίνησαν χθες. Μάλιστα στο σημείο η πυροσβεστική υπηρεσία έκανε έρευνα με σόναρ για να διαπιστώσει την ύπαρξη αποκολλημένων κομματιών του άτυχου Audi στο πυθμένα, με τις εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα να απεικονίζουν το RS 6 Avant να έχει βγει από το νερό με τη βοήθεια γερανού.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης το ατύχημα οφείλεται ξεκάθαρα στην απροσεξία του οδηγού του κι όχι σε κάποιο μηχανολογικό ελάττωμα του αυτοκινήτου. Όπως αποτυπώθηκε και στη δήλωση στην αστυνομία, ο οδηγός του Audi πάρκαρε το αυτοκίνητο πλησίον του ποταμού και πήγε στην τουαλέτα. Όταν επέστρεψε στο όχημα και έβαλε μπροστά, το RS 6 Avant κατέληξε μέσα στο ποτάμι! Η πιθανότερη αιτία είναι να μπέρδεψε τα πεντάλ και αντί για φρένο να σανίδωσε το γκάζι. Ο 37χρόνος οδηγός κατάφερε να βγει εγκαίρως από το αυτοκίνητο και να μην κινδυνέψει η ζωή του. Το Audi RS 6 Avant από την άλλη έπαθε ζημιά που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αγγίζει τα 100.000 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store