Opel Crossland κυνηγάει VW Touran με 200 χλμ./ώρα

Κυνηγητά μεταξύ αυτοκινήτων βλέπουμε σε βίντεο στο διαδίκτυο, αλλά και μπροστά στα μάτια μας σε δημόσιους δρόμους, να γίνονται κυρίως μεταξύ σπορ κατασκευών. Όμως «θερμόαιμοι» οδηγοί υπάρχουν πίσω από το βολάν και πιο συντηρητικών μοντέλων, όπως ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση. Εδώ, ο δοκιμαστής ενός νέου Opel Crossland 1.2T προσπαθεί να φτάσει τη μέγιστη ταχύτητα του μικρού SUV, ωστόσο στη μέση περίπου του βίντεο (στο 3:19), του έχει μπει σφήνα ένα VW Touran.

Πληροφοριακά, το Crossland εφοδιάζεται με τον 3κύλινδρο 1.200άρη turbo κινητήρα των 110 ίππων και 205 Nm ροπής, σε συνδυασμό με το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Opel, το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 10,9 δλ. και η μέγιστη ταχύτητα αγγίζει τα 187 χλμ./ώρα. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, το βάρους 1.254 κιλών B-SUV ανεβάζει εύκολα χιλιόμετρα και το κοντέρ του αγγίζει σε κατηφορικό κομμάτι τα 203 χλμ./ώρα.

Όμως, ο οδηγός του VW Touran που μπαίνει μπροστά του, φαίνεται ότι ανοίγει με περισσότερη άνεση και αφήνει εύκολα πίσω του το Crossland. Σχετικά με ποιο μοτέρ διαθέτει το μικρομεσαίο πολυχρηστικό δεν είναι γνωστό και δεν διακρίνεται, αφού δεν φαίνεται κανένα λογότυπο τύπου «TSI» ή «TDI» στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=q6E8dWAPbvs

Get it on Google Play Download on the App Store