Renault Megane R.S. Trophy πάει με τελικές (+video)

Το Renault Megane R.S. Trophy, η κορυφαία έκδοση του Megane, ξεχωρίζει με το τονισμένο παρουσιαστικό του, αλλά πρωτίστως για τον πανίσχυρο κινητήρα των 300 ίππων.

Δείτε ακόμα: Νέο ρεκόρ από το Renault Megane RS Trophy-R (+video)

Για όσους δεν γνωρίζουν το μοτέρ του Megane R.S. Trophy είναι ίδιο με του Alpine A110, με χωρητικότητα 1.8 λίτρων, με τους 300 ίππους και τα 420 Nm ροπής να περνάνε στους εμπρός τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων.

Παρακάτω θα δείτε ένα ακόμα βίντεο από τους δοκιμαστές του AutopNL, όπου αυτή τη φορά έχουν βάλει στο χέρι το δυνατό Megane και βλέπουν τι ψάρια πιάνει σε επίπεδο τελικής ταχύτητας στην γνωστή μας Autobahn. Η Renault βέβαια ανακοινώνει ότι η τελική αγγίζει τα 250 χλμ./ώρα, με τα πρώτα 100 χλμ./ώρα να έρχονται σε 5,7 δλ.! Σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι του αυτοκινητόδρομου, το δυνατό Renault κατάφερε να αγγίξει τα 258 χλμ./ώρα!

Δείτε ακόμη: To Renault Megane στην καλύτερη στιγμή του!

Πέρα όμως από το ξερό νούμερο που έγραψε στο κοντέρ, άκρως απολαυστικός είναι κι ο ήχος από τον κινητήρα, που όσο πλησιάζει στα κόκκινα το στροφόμετρο, τόσο εθιστικός γίνεται! Απολαύστε το!

Get it on Google Play Download on the App Store