Το απίστευτο τροχόσπιτο των 450 ίππων! (+video)

Έχετε αρχίσει να βαριέστε από την καραντίνα και την παραμονή στο σπίτι; Σας λείπει μια βόλτα με το αυτοκίνητο; Με την απίστευτη κατασκευή που θα δούμε, μπορείτε να τα συνδυάσετε!

Κάτω από το συγκεκριμένο παρουσιαστικό του ξύλινου σπιτιού με ρόδες, υπάρχει η καρδιά ενός Audi RS4 B7 που αποδίδει 450 ίππους και δικαίως ο ιδιοκτήτης του έχει κερδίσει μια θέση στο βιβλίο Guinness. Βλέποντας αυτό το ιδιαίτερο αυτοκινούμενο, μπορεί να νομίζετε πως το όχημα – δότης είναι κάποιο ημιφορτηγό. Κι όμως! Ένα VW Passat του 1999 είναι η βάση για αυτό το τροχόσπιτο.

Δείτε ακόμα: Απίστευτο τροχόσπιτο για λουξ διακοπές (+video)

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης, έχει προσθέσει ένα μεταλλικό σκελετό για να μπορέσει να προσαρμόσει τα ξύλινα μέρη της εξωτερικής επένδυσης, ενώ στη θέση του κινητήρα τοποθέτησε τον μελωδικό ατμοσφαιρικό V8 του RS4. Μάλιστα, είναι τετρακίνητο, ενώ έχει τοποθετηθεί και ρυθμιζόμενη υδραυλική ανάρτηση, όπου μόλις ο ιδιοκτήτης παρκάρει την καλύβα, οι τροχοί εξαφανίζονται και όλοι νομίζουν ότι έχουμε να κάνουμε με μια κανονική ξύλινη καλύβα κι όχι αυτοκινούμενη. Οι τροχοί προέρχονται από VW Transporter και τα λάστιχα από επαγγελματικό όχημα, ώστε να μπορούν διαχειριστούν το σημαντικό επιπρόσθετο βάρος του οχήματος.

Για όσους δύσπιστους πιστεύουν πως η V8 τροχοβίλα διαλύεται όποτε ο οδηγός/ένοικος πατάει τέρμα το γκάζι, να τους παραπέμψουμε σε μια κόντρα του με ένα Opel Astra OPC (τροπέτο σε 5θυρο για την ακρίβεια) ώστε να εκπλαγούν ιδίοις όμμασι.

Διαβάστε επίσης: To νέο RAM Heavy Duty τραβάει ολόκληρο σπίτι!

Δείτε το ταχύτερο… σπίτι του κόσμου στο παρακάτω βίντεο:

 

Get it on Google Play Download on the App Store