Τούρκος κάνει Ferrari 458 «μπακλαβά» (+video)

Έχει ειπωθεί πάρα πολλές φορές και θα συνεχίσει να λέγεται εις τους αιώνας των αιώνων: τα μεταξωτά εσώρουχα προϋποθέτουν ανάλογο περιεχόμενο. Αυτοκινητιστί, μια Ferrari 458 Italia θέλει χέρια για να μην καταλήξει στο φαναρτζίδικο.

Ένας Τούρκος προφανώς δεν τα διαθέτει, αλλά ο ίδιος λογικά νομίζει το αντίθετο. Μετά το «μπαμ» που είχε στο τιμόνι της Ιταλίδας, ελπίζουμε να αναθεώρησε. Τα πλάνα έρχονται από πλυντήριο αυτοκινήτων, όπου η 458 είχε πάει για τον απαραίτητο καλλωπισμό. Αφού πλύθηκε, γυαλίστηκε και κερώθηκε, ένας άνδρας αποφάσισε να δείξει στον κόσμο τις «ικανότητές» του. Δεν διευκρινίζεται αν ο άνθρωπος πίσω από το τιμόνι είναι ο ιδιοκτήτης ή κάποιος υπάλληλος της επιχείρησης. Σε περίπτωση που ισχύει το δεύτερο, το μέλλον του εν λόγω πλυντηρίου προβλέπεται βραχύ, με την αποζημίωση που θα κληθεί να καταβάλλει. Οι περισσότερες αναφορές πάντως, κάνουν λόγο για τον κάτοχο του αυτοκινήτου στα πηδάλια. Ούτως ή άλλως, η κατάληξη μας αφορά περισσότερο.

Στο δυνατό πάτημα του δεξιού πεντάλ, η μαύρη 458 εξαπολύει τα 570 άλογα του 4.5 V8 στον πίσω άξονα. Συνθήκη που εκτός από τρόπο, θέλει και αντίληψη. Το γλίστρημα του πίσω μέρους σε ένα αυτοκίνητο πλάτους 1.937 χλστ., απαιτεί έναν κάποιο χώρο. Στην προκειμένη, ο χώρος αυτός δεν υπήρχε. Ο πίσω αριστερά τροχός χτύπησε στο κράσπεδο και κλάσματα του δλ. αργότερα, ακολούθησε η υπόλοιπη Ferrari. Οι ζημιές στις ζάντες, τις πλήμνες, το πάτωμα και την ανάρτηση προφανώς είναι αρκετές, όμως για καλή τύχη όλων δεν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Get it on Google Play Download on the App Store