Τσαμπουκάς στον δρόμο με απίστευτη κατάληξη… (+video)

Πολλές φορές έχουμε τονίσει στο παρελθόν, μέσα από άρθρα μας, πως όταν είμαστε πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, ότι και αν γίνει στον δρόμο, όσο και αν φροντίσει να μας… εκνευρίσει κάποιος.

Δείτε ακόμη: Δεν είχε αίσιο τέλος η βόλτα με το ιπτάμενο αυτοκίνητο… (+videos)

Αυτό δεν συνέβη στο περιστατικό που θα δούμε στο video που ακολουθεί πιο κάτω, καθώς οι οδηγοί των BMW Σειρά 3 Convertilbe και Ford Escape φρόντισαν να χαρίσουν αρκετό θέαμα…

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του Ford Escape πήγε να αλλάξει λωρίδα κλείνοντας τον οδηγό της BMW, ο οποίος στην συνέχεια μπήκε εμπρός του και άρχισε να τον παρεμποδίζει.

Αυτά τουλάχιστον λέει ο άνθρωπος που βιντεοσκόπησε το συμβάν, το οποίο είχε πολύ πιο άσχημη κατάληξη από ότι θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.

Και αυτό γιατί κάποια στιγμή ο οδηγός της BMW βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να μιλά επιθετικά στον οδηγό του Ford Escape. Όταν αυτός άνοιξε το παράθυρο, τότε ο οδηγός της BMW τον έφτυσε (έτσι λέει τουλάχιστον στην περιγραφή ο… σχολιαστής).

Αυτό εξόργισε τον οδηγό του Ford Escape ο οποίος θέλησε να… περάσει από πάνω την BMW, χωρίς όμως να τα καταφέρει και τελικά να βρεθεί με το αυτοκίνητό του στο πλάι…

Διαβάστε επίσης: Η Mercedes-AMG Project One σε… ταχύπλοο 3.100 PS

Δείτε πιο κάτω στο video, το απίστευτο περιστατικό.

Get it on Google Play Download on the App Store