«Ξεσκούφωτο» Mazda MX-5 εν μέσω χιονοθύελλας!

Πολλοί αγοράζουν κάμπριο και δεν κατεβάζουν την οροφή, ούτε το καλοκαίρι. «Με χτυπάει ο ήλιος», λένε. «Τι το πήρες τότε;», η προφανής ερώτηση με την οποία έρχονται αντιμέτωποι. Ο κάτοχος ενός Mazda MX-5 θα πρέπει να αποτελέσει πηγή θαυμασμού, αλλά όχι και παράδειγμα προς μίμηση.

Εν μέσω χιονοθύελλας και με τα πάντα καλυμμένα από λευκό πέπλο, ένα Miata 1ης γενιάς εθεάθη να κινείται με την οροφή κάτω! Ο ατρόμητος οδηγός του δεν πτοήθηκε ούτε από τις πολικές θερμοκρασίες, ούτε από τη διαρκή χιονόπτωση. Ντύθηκε καλά, έριξε τον «μουσαμά» και βγήκε να απολαύσει το ιαπωνικό roadster στους άδειους δρόμους, προσφέροντάς μας μοναδικά πλάνα!

Οι ιδιαίτερες αυτές εικόνες σχηματίστηκαν στον αυτοκινητόδρομο Route-2 του Τέμπλετον, κοντά στη Μασαχουσέτη, και μας δείχνουν έναν άνθρωπο που εκτός από ανθεκτικός στο κρύο, είναι και «χεράς». Η ταχύτητα που κινείται στο ολισθηρό οδόστρωμα είναι μεγάλη και σίγουρα ανάρμοστη για τις δεδομένες συνθήκες, όμως ο έλεγχος του Mazda διατηρείται υπό τις διαταγές του. Παρατηρείστε τις πολύ μικρές διορθώσεις με το τιμόνι, που κοντρολάρουν τις κινήσεις της ουράς και κρατάνε το NA σε ευθεία γραμμή. Διορθώσεις που αν γινόντουσαν ένα «τσακ» πιο έντονες, θα μπορούσαν εύκολα να οδηγήσουν σε υπερδιόρθωση και το Mazda στις μπαριέρες.

Get it on Google Play Download on the App Store