Προ των πυλών το Subaru Forester Wilderness!

Ένα tweet πρόδωσε την έλευση του δεύτερου αυτοκινήτου της σειράς Wilderness της Subaru, του Forester! Το tweet αυτό ανέφερε πως το νέο μοντέλο είναι διαθέσιμο προς πώληση στην αγορά του Καναδά και σύντομα θα ακολουθήσει η παγκόσμια διάθεσή του!

Να θυμίσουμε πως η Wilderness αποτελεί τμήμα της Subaru που ασχολείται με το να κάνει τα ήδη ικανά σε εκτός δρόμου καταστάσεις αυτοκίνητα της ιαπωνικής μάρκας, ακόμα ικανότερα! Το πρώτο μοντέλο αυτής της σειράς ήταν το Outback που ενθουσίασε τους φανατικούς της μάρκας με το άγριο παρουσιαστικό του. Τώρα σειρά έχει το Forester, με τους σχεδιαστές της Subaru να αναφέρουν πως με τη σειρά Wilderness ευελπιστούν να προσεγγίσουν ένα πιο απαιτητικό κοινό που λατρεύει τις εκτός δρόμου διαδρομές. Σύμφωνα με τις πρώτες επίσημες πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, έχει τοποθετηθεί μια νέα ανάρτηση που μπορεί να διαχειριστεί ακόμα καλύτερα την εκτός δρόμου κίνηση, αφού πέρα από τη διαφορετική απόσβεση, αυξάνει και την απόσταση από το έδαφος. Επιπλέον υπάρχουν νέες ζάντες 17 ιντσών με εκτός δρόμου ελαστικά, καθώς και έξτρα προστατευτικά στον εμπρός και πίσω άξονα. Κερασάκι στην τούρτα οι ράγες οροφής που αυξάνουν την μεταφορική ικανότητα του Forester, συμβάλλοντας επιπλέον και στην παραπάνω αγριάδα.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι μικρότερες κι εκεί υπάρχουν οι αδιάβροχες ταπετσαρίες StarTex στα καθίσματα με το ενσωματωμένο προσκέφαλο και το λογότυπο Subaru Wilderness πάνω τους. Από εκεί κι έπειτα συναντάμε το infotainment με την οθόνη αφής 8 ιντσών, αλλά και την πλήρη σουίτα ασφαλείας Subaru EyeSight. Την κίνηση του πιο άγριου Forester έχει αναλάβει ο ατμοσφαιρικός κινητήρας 2,5 λίτρων με ισχύ 185 ίππων και 239 Nm ροπής. Η μετάδοση της κίνησης εξασφαλίζεται από το CVT κιβώτιο, με τη δύναμη να καταλήγει σε όλους τους τροχούς φυσικά. Μέχρι στιγμής αυτά είναι όλα τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας και αφορούν την αγορά της Αμερικής και είμαστε στην αναμονή για να δούμε τι αλλαγές θα έχει το ευρωπαϊκό μοντέλο, που πιστεύουμε δεν θα είναι σημαντικές!

Get it on Google Play Download on the App Store