Aνατροπή στην πρωτιά των μεσαίων SUV

Τα SUV είναι γνωστό ότι έχουν κερδίσει τη μερίδα του λέοντος στις πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τις ταξινομήσεις τους. Φέτος, από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο, τα SUV έχουν ξεπεράσει το 53% του μεριδίου της αγοράς, με τα περισσότερα να είναι αναμενόμενα μικρά και μικρομεσαία SUV. Όμως και τα ακριβότερα μεσαία έχουν σχεδόν διπλασιάσει το μερίδιό τους συγκριτικά με πέρυσι, ενώ έχει γίνει και μια μεγάλη ανατροπή ως προς την πρωτιά.

Τα τελευταία χρόνια στη πρώτη θέση των ταξινομήσεων των D-SUV βρίσκονταν τα μοντέλα Toyota RAV4, Skoda Kodiaq και Nissan X-Trail. Φέτος όμως στον εμπορικό στίβο της ελληνικής αγοράς στην κατηγορία για την περίοδο «Ιανουάριος-Οκτώβριος 2022», και μάλιστα με διαφορά από τον δεύτερο έχει βρεθεί το Ford Kuga, το οποίο όπως φαίνεται θα κόψει πρώτο το νήμα για το 2022.

Το νέο Ford Kuga είναι ένα πολυτάλαντο SUV που όχι άδικα συνεχίζει να κερδίζει την αμέριστη εμπιστοσύνη των πελατών, όχι μόνο στην υπόλοιπη Ευρώπη αλλά και στην ελληνική αγορά, προτάσσοντας μία από τις πιο ολοκληρωμένες γκάμες εκδόσεων, σε συνδυασμό με μοναδικά πλεονεκτήματα και αρετές σε σχέση με τον ανταγωνισμό, τα οποία εμπνέουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά σε κάθε μετακίνηση.

Το best seller D-SUV της ελληνικής αγοράς για το διάστημα «Ιανουάριος-Οκτώβριος 2022» είναι διαθέσιμο στη χώρα μας και με τον EcoBoost βενζινοκινητήρα 1.5 λτ. 150 PS και τιμή από 36.148 ευρώ στην έκδοση ST-Line. Στην κορυφή της πυραμίδας εκδόσεων του νέου Kuga το PHEV 2.5 λτ., συνδυαστικής ισχύος 225 ίππων, με μπαταρία χωρητικότητας 14,4 kWh, αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 64 χλμ., κατανάλωση 1,2 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 από 22 γρ./χλμ.

Εκτός από οικονομία και απαράμιλλες επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες, το Kuga Plug-in Hybrid προσφέρει τα πιο διαισθητικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες, με το μόντεμ Ford PassConncet να διατηρεί το αυτοκίνητο πάντα συνδεδεμένο συμβάλλοντας στην καλύτερη και ευκολότερη διαχείρισή του μέσα από την προηγμένη εφαρμογή FordPass για απομακρυσμένο έλεγχο, όπως κλείδωμα/ξεκλείδωμα θυρών, εκκίνηση κινητήρα, προθέρμανση εσωτερικού, εντοπισμό οχήματος και σταθμού φόρτισης, ελέγχου επιπέδου φόρτισης μπαταρίας και προγραμματισμού φόρτισης και άλλα πολλά.

Get it on Google Play Download on the App Store