Ένα Ford Focus πωλείται κάθε 135 δευτερόλεπτα!

Ρεκόρ τετραετίας έχει κάνει σε πωλήσεις το Ford Focus, καθώς από την αρχή της χρονιάς είναι οι υψηλότερες από το 2015 στις 20 κύριες ευρωπαϊκές αγορές της Ford, με 194.700 οχήματα να έχουν πουληθεί μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου – επίδοση που αντιστοιχεί σε πώληση ενός Focus κάθε 135 δευτερόλεπτα.

Δείτε ακόμη: Οι τιμές του νέου Ford Puma στην Ελλάδα

Το Ford Focus διαθέτει σήμερα την πιο πολυσυλλεκτική γκάμα εκδόσεων στην ιστορία του, γεγονός που έρχεται να ενισχύσει το μερίδιο της Ford στην ανταγωνιστική κατηγορία των μικρομεσαίων αυτοκινήτων, όπου η εταιρεία καταγράφει φέτος αύξηση της τάξης του 1,8% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή.

Η ολοκληρωμένη γκάμα εκδόσεων, αμαξωμάτων και συστημάτων κίνησης του Focus, επεκτείνεται τώρα με το λανσάρισμα του νέου Focus Active X Vignale.

Δείτε ακόμη: Ford Kuga με τιμή από 21.375 ευρώ και 1% επιτόκιο

Συνδυάζοντας τον πολυτελή εξοπλισμό του Focus Vignale με τον «σκληροτράχηλο» εξωτερικό σχεδιασμό, την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και το προηγμένο πλαίσιο του Focus Active, τα στάνταρ χαρακτηριστικά του Focus Active X Vignale περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αποκλειστικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17”, μαύρη οροφή και καλύμματα καθρεπτών, προβολείς LED, καθώς και δερμάτινα καθίσματα και τιμόνι Vignale. Το «παρών» δίνουν και πολλές προηγμένες τεχνολογίες, όπως το Active Park Assist και για πρώτη φορά στην κατηγορία του Focus το σύστημα head-up display.

Δείτε ακόμη: Η Ford δίνει «κοψοχρονιά» το F-150

Η Ford θα λανσάρει στο Focus την επόμενη χρονιά την ήπια υβριδική τεχνολογία EcoBoost Hybrid 48-volt, για βελτιωμένη κατανάλωση, καλύτερες επιδόσεις και πιο άμεση απόκριση. Το Ford Focus EcoBoost Hybrid είναι ένα από τα 14 εξηλεκτρισμένα μοντέλα που θα λανσάρει στην Ευρώπη η εταιρεία μέχρι τα τέλη του 2020. Από αυτά τα οκτώ θα παρουσιαστούν μέσα στη φετινή χρονιά.

Δείτε ακόμη: Ηλεκτρικό SUV Ford Mustang Mach-E με έως 465 PS

Η Ford έχει ήδη πουλήσει πάνω από 7 εκατομμύρια Focus στην Ευρώπη από το 1998, όταν και λανσαρίστηκε η πρώτη γενιά, μέχρι και σήμερα.

Get it on Google Play Download on the App Store