Η Ελληνική Αστυνομία γέμισε με καρότσες

Η ανανέωση και ενίσχυση του στόλου των οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζεται και για το 2021, ύστερα από τα εκατοντάδες νέα επιβατικά περιπολικά που προστέθηκαν το 2020. Αυτή τη φορά, η Ελληνική Αστυνομία εμπιστεύεται το κορυφαίο pick-up της Nissan, ενισχύοντας σημαντικά τον στόλο οχημάτων της.

Στην άμεση ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας με 53 περιπολικά οχήματα του pick-up Navara, προχώρησε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπογράφοντας προ μηνών σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Η προμήθεια προέκυψε μετά από δημόσιο διαγωνισμό ανοιχτής διαδικασίας και διεθνούς συμμετοχής.

Η συγκεκριμένη αγορά των περιπολικών Navara, συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας 2014-2020. Τα αστυνομικά περιπολικά Navara, έκδοσης Double Cab, διαθέτουν τετρακίνηση και εφοδιάζονται με τον κινητήρα 2.3 diesel, ισχύος 163 PS. Επιπλέον, έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα από τη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τo Navara, είναι διαθέσιμο στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan ανά την Ελλάδα, σε εκδόσεις King Cab, Double Cab, καθώς και στην πολυτελή έκδοση N-Guard και με δύο επιλογές ισχύος, 163 PS και 190 PS αντίστοιχα.

Get it on Google Play Download on the App Store