Νέο σύστημα πολυμέσων από την Lada

Η AVTOVAZ ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου συστήματος πολυμέσων, του LADA EnjoY Pro, που αναπτύχθηκε λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες των καταναλωτών και των σύγχρονων τεχνολογιών. Πρόκειται για ένα έξυπνο σύστημα πολυμέσων που παρέχει την πλήρη λειτουργικότητα ενός σύγχρονου smartphone ενσωματωμένου σε ένα αυτοκίνητο, με υποστήριξη για Apple CarPlay, Android Auto και ένα πλήρες σύνολο ενσωματωμένων υπηρεσιών από το Yandex.Auto.

Το εν λόγω σύστημα χαρακτηρίζεται από υψηλή απόδοση και ικανότητα ανάλυσης των προτιμήσεων των χρηστών, προσφέροντας γνωστές διαδρομές οδήγησης και επιλογές μουσικής. Το LADA EnjoY Pro διαθέτει μια οθόνη HD 8 ιντσών και ένα υψηλής ποιότητας ηχοσύστημα ARKAMYS, καθώς και λογισμικό που ενημερώνεται τακτικά. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το σύστημα στο οποίο έχει συνηθίσει και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Κάθε σύστημα έχει το δικό του μοναδικό σύνολο εφαρμογών με μουσική, πλοήγηση και φωνητικές εντολές.

Η φόρτωση του λειτουργικού συστήματος και των εφαρμογών ξεκινά αμέσως, με το που θα πατήσει ο οδηγός το μπουτόν του κλειδιού για να ανοίξουν οι πόρτες. Έτσι, το LADA EnjoY Pro είναι ήδη έτοιμο, από την στιγμή που θα ενεργοποιηθεί η ανάφλεξη. Επιπλέον, το σύστημα δεν σταματά να λειτουργεί όταν σβήσει ο κινητήρας, αλλά μόνο όταν ανοίξει η πόρτα του οδηγού, έτσι ώστε να συνεχίζουν οι λειτουργίες του (π.χ. κλήση τηλεφώνου, μουσική κ.λπ.).

Όλες οι λειτουργίες του συστήματος μπορούν να ελεγχθούν χωρίς να αποσπάται η προσοχή από το δρόμο. Μπορεί ο οδηγός να απαντήσει στην κλήση, να αλλάξει τη μουσική και να ρυθμίσει την ένταση, χρησιμοποιώντας τα κουμπιά στο τιμόνι και τις φωνητικές εντολές. Τουλάχιστον κράτησε κάποια βασικά φυσικά χειριστήρια και δεν είναι όλα αφής, όπως (δυστυχώς) συνηθίζεται πλέον. Πρόσθετα μια κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές στάθμευσης επιτρέπει πιο εύκολο και ασφαλές παρκάρισμα.

Get it on Google Play Download on the App Store