Το διαισθητικό εσωτερικό των BMW από το 2025

Με το νέο BMW iDrive, το BMW Group εισάγει στην επόμενη γενιά οχημάτων μια φιλοσοφία απεικόνισης και λειτουργίας που επιτρέπει ένα εντελώς νέο διαισθητικό είδος αλληλεπίδρασης μεταξύ οδηγού και οχήματος. Η εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία θα προστεθεί στη φαρέτρα της Neue Klasse από το 2025. Η μελλοντική γενιά του BMW iDrive θα μεταμορφώσει το όχημα σε χώρο ψηφιακής εμπειρίας. Με το BMW Panoramic Vision, ένα νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, τη νέα κεντρική οθόνη και ένα νέο BMW 3D head-up display ως κεντρικά στοιχεία απεικόνισης και λειτουργιών, η απόλυτη εμπειρία χρήστη της BMW επαναπροσδιορίζεται σε όλα τα μοντέλα Neue Klasse.

Η επόμενη μέρα του BMW iDrive με νέες τεχνολογίες

Το επόμενο τεχνολογικό άλμα της BMW επιτρέπει στους σχεδιαστές του εσωτερικού να διαμορφώσουν μια μοντέρνα και χαρακτηριστική για μοντέλο BMW αισθητική με έμφαση στην απτική και την προηγμένη φωνητική αλληλεπίδραση. Το BMW iDrive στη Neue Klasse στηρίζεται σε τέσσερις πυλώνες: Το νέο BMW Panoramic Vision προσφέρει μια νέα εκδοχή της αντίληψης που έχουν οι οδηγοί στο εσωτερικό μιας BMW καθώς και της προβολής περιεχομένου για όλους τους επιβάτες. Το BMW Panoramic Vision βασίζεται σε μια εντελώς νέα τεχνολογία head-up display. Οι πληροφορίες προβάλλονται σε ύψος απόλυτα προσαρμοσμένο στον οδηγό σε όλο το πλάτος του παρμπρίζ. Το BMW Panoramic Vision συμπληρώνεται από το νέο BMW 3D head-up display, το οποίο προβάλλει τις απαιτούμενες πληροφορίες, όπως τα συστήματα υποβοήθησης ή την καθοδήγηση κατά την κίνηση του οχήματος, με μεγάλη ακρίβεια με τη μορφή 3D animations στο οπτικό πεδίο του οδηγού.

Με το νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, τα περιεχόμενα του BMW Panoramic Vision και του BMW 3D head-up display μπορούν να ελέγχονται ξεχωριστά σύμφωνα με την αρχή ‘μάτια στο δρόμο, χέρια στο τιμόνι’. Ο χειρισμός είναι βολικός και ακριβής μέσω των πλήκτρων του τιμονιού και αναβαθμίζεται από την ενεργή απτική ανάδραση και την τεχνολογία πολλαπλών επιπέδων. Το BMW iDrive στη Neue Klasse εστιάζει στη νέα κεντρική οθόνη με το χαρακτηριστικό στυλ της BMW και τη διαισθητική λειτουργία αφής. Η τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού matrix της νέας κεντρικής οθόνης εξασφαλίζει υψηλή ανάλυση για τις ενδείξεις, ζωηρά χρώματα και ισχυρή αντίθεση, ανεξάρτητα από τις συγκεκριμένες συνθήκες φωτισμού.

Το μελλοντικό BMW iDrive θα συνεχίσει να περιλαμβάνει το QuickSelect που παρουσιάστηκε το 2023. Το σύστημα στη Neue Klasse βασίζεται σε μια εξαιρετικά ενσωματωμένη αρχιτεκτονική λογισμικού και χρησιμοποιεί την επόμενη γενιά του BMW Operating System. Η έξυπνη συνδεσιμότητα του οχήματος με το BMW Cloud και το ψηφιακό οικοσύστημα του πελάτη δημιουργεί μια εμβυθιστική εμπειρία χρήστη και δίνει μια νέα διάσταση στην αλληλεπίδραση ανθρώπου-αυτοκινήτου μετατρέποντας τα μοντέλα της Neue Klasse σε χώρους ψηφιακής εμπειρίας.

Get it on Google Play Download on the App Store