Βγάζει μάτια η Ultimate Edition του Range Rover Sport SVR

Μια μοναδική έκδοση του Range Rover Sport SVR δημιούργησε το ειδικό τμήμα της μάρκας, με την ονομασία Ultimate Edition. Και δικαίως του αποδόθηκε ο τίτλος Ultimate μιας και το εικονιζόμενο Range Rover Sport είναι το ισχυρότερο που έχει κατασκευαστεί!

Κάτω από το εντυπωσιακό αμάξωμα, υπάρχει ο turbo, V8 κινητήρας με χωρητικότητα 5 λίτρα, που αποδίδει 583 ίππους και 700 Nm ροπής, καλύπτοντας το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δλ., με την τελική ταχύτητα να σταματάει στα 283 χλμ./ώρα! Τα της εμφάνισης ανέλαβε η SV Bespoke, κάνοντας το ακόμα πιο εξατομικευμένο, μιας και δημιούργησαν τρία νέα χρώματα, τα Gloss Maya Blue, Gloss Marl Grey και το Satin Ligurian Black. Τα δυο πρώτα προορίζονται αποκλειστικά για την έκδοση Ultimate και διαθέτουν μικρούς κρυστάλλους για να αντανακλάνε περισσότερο το φως! Το τελευταίο χρώμα το συναντάμε στα καλύμματα των καθρεπτών, στη γρίλια, στο χείλος του εμπρός προφυλακτήρα, καθώς και στην πίσω αεροτομή. Διακριτική, επίσης, είναι και η λεπτομέρεια του λευκού περιγράμματος στα μαύρα γράμματα του λογοτύπου Range Rover στο καπό και στη πίσω πόρτα, αλλά και στους μικρούς αεραγωγούς των δύο εμπρός θόλων.

Εξαιρετικής έμπνευσης είναι η επιλογή του ανθρακονήματος για τους αεραγωγούς στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, ενώ ιδανικά ταιριάζουν με το όλο σύνολο οι νέες ζάντες 22 ιντσών, πίσω από τις οποίες διακρίνεται το νέο κι ισχυρότερο σύστημα πέδησης. Οι μοναδικές πινελιές της SV Bespoke συνεχίζονται και στην καμπίνα του πολυτελούς SUV. Εκεί συναντάμε το πολυτελές δέρμα που ντύνει το σαλόνι, τα ανοδιωμένα paddles αλλαγής ταχυτήτων, το λογότυπο της SV Bespoke, καθώς επίσης και τις απαραίτητες πλακέτες που αναγράφουν Ultimate EditionΌσοι ενδιαφέρονται το βιβλίο παραγγελιών έχει ανοίξει και το Range Rover Sport SVR Ultimate Edition, στη Μεγάλη Βρετανία κοστίζει από 123.900 λίρες (144.773 ευρώ) και το επίσημο ντεμπούτο του πληθωρικού Range Rover θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου στο Salon Prive του Blenheim Palace.

Get it on Google Play Download on the App Store