Νέο κουπέ Opel Monza Concept

Στην προσεχή έκθεση της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, η Opel θα παρουσιάσει το νέο εντυπωσιακό κουπέ Opel Monza Concept, το οποίο αποκαλύπτει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Opel, Dr. Karl-Thomas. Με το εν λόγω πρωτότυπο μοντέλο, η γερμανική φίρμα δείχνει τη νέα φιλοσοφία που θα ακολουθήσουν τα μελλοντικά της μοντέλα και δεν αφορά μόνο στην σχεδίαση αλλά και στην αεροδυναμική, στους κινητήρες, στη χρήση υλικών και στην συνδεσιμότητα, ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Εξωτερικά, το Opel Monza Concept παρουσιάζει ιδιαίτερα μυώδη και δυναμική εμφάνιση με το χαμηλό ρύγχος, τα στενόμακρα φωτιστικά σώματα, την τοποθετημένη χαμηλά ευμεγέθη μάσκα και τις ευμεγέθεις εισαγωγές αέρα στα πλαϊνά του προφυλακτήρα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το όνομα «Monza» δεν είναι νέο για την Opel, αφού έτσι ονομαζόταν και το κουπέ μοντέλο (δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω) που κατασκευάστηκε από το 1978 έως το 1986 και ήταν το πρώτο μοντέλο με ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Όπως αναφέρει ο Dr. Karl-Thomas το Opel Monza «Είναι το όραμά μας για το μέλλον της Opel και ξεχωρίζει για τις θεμελιώδεις αξίες μας: Την γερμανική τεχνολογία και ακρίβεια, σε συνδυασμό με την συναρπαστική σχεδίαση και καινοτομίες κατάλληλες για την καθημερινή χρήση.  Αυτό το αυτοκίνητο είναι μια μελέτη που έχει μακροπρόθεσμη επιρροή για την επόμενη γενιά των μοντέλων Opel.» 

Get it on Google Play Download on the App Store