Τοποθέτηση κιτ LPG σε Opel από την EuropeGas

Με την τιμή της βενζίνης να έχει εκτοξευθεί πάνω από τα 1,6 ευρώ το λίτρο, η τοποθέτηση κιτ υγραερίου είναι τώρα πιο συμφέρουσα όσο ποτέ άλλοτε, καθώς η απόσβεση από το κόστος της εγκατάστασης θα γίνει πολύ γρήγορα. Βέβαια σε κάθε περίπτωση η εγκατάσταση του LPG πρέπει να γίνεται από εταιρείες αξιόπιστες με μακρόχρονη εμπειρία στην εγκατάσταση αλλά και στο service, έτσι ώστε ο πελάτης να απολαμβάνει ολοκληρωμένες παροχές – υπηρεσίες και να είναι ασφαλής.

Η EuropeGAS Hellas αποτελεί εγγύηση, αφού πάνω από 30.000 αυτοκίνητα να κυκλοφορούν με την υποστήριξη της EuropeGAS, ενώ έχει μεγάλη τεχνογνωσία στην τοποθέτηση κιτ LPG σε πάρα πολλά μοντέλα, ανεξαρτήτως μάρκας και κινητήρα. Μία από τις μάρκες που έχει κάνει πολλές τοποθετήσεις κιτ υγραερίου είναι και η Opel. H EuropeGas έχει τοποθετήσει κιτ υγραερίου σε όλα σχεδόν τα μοντέλα της γερμανικής μάρκας, όπως είναι στα Agila, Corsa, Astra, Meriva, Antara, Zafira, Vectra κ.λπ.

Παράλληλα, εδώ και λίγο καιρό η EuropeGAS Hellas βρίσκεται στο νέο κατάστημα που άνοιξε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 58Β, μπροστά στο σταθμό Μετρό Ελληνικό με κατεύθυνση την Αθήνα. Αποτελεί το νεότερο κατάστημα του ομίλου EuropeGAS Πολωνίας, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων αεριοκίνησης υψηλής ποιότητας. Αποτελείται από επιφάνειες 250 τ.μ. εσωτερικού χώρου και 200 τ.μ. εξωτερικού χώρου όπου στεγάζονται γραφεία και πλήρες εξοπλισμένο συνεργείο.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 58Β
  • Περιοχή: Ελληνικό Τ.Κ. 16777 (Σταθμός Μετρό Ελληνικού)
  • Τηλέφωνα: 2109644456, 2109935444, 6970 034333
  • email 1: info@europegas.gr
  • email 2: europegas@hotmail.gr
  • Site: europegas.com.gr

 Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store