Τώρα είναι η ώρα για πολύ φθηνό καύσιμο

Καλπάζουν εδώ και καιρό οι τιμές της βενζίνης και του πετρελαίου, ενώ από τον πόλεμο στην Ουκρανία και μετά έχουν σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Ενδεικτικά, στις 29/3, η μέση πανελλαδική τιμή πώλησης της 95άρας βενζίνης ήταν στα 2,076€/λτ. και του ντίζελ στα 1,994€/λτ. Στις αρχές Φεβρουαρίου η βενζίνη βρίσκονταν στα 1,831€/λτ. και το πετρέλαιο ήταν πιο φθηνό, στα 1,572€/λτ.

Το καύσιμο που όμως έχει διατηρήσει την τιμή του και έχει παραμείνει εξαιρετικά συμφέρον, είναι το υγραέριο LPG. Ακόμα και τώρα η μέση τιμή του βρίσκεται στα 1,128€/λτ. Στην πράξη, ένα αυτοκίνητο που καίει κατά μέσο όρο 10 λτ./100 χλμ. LPG χρεώνει τον οδηγό του κάτι παραπάνω από 11€/100 χλμ., όταν για βενζίνη με κατανάλωση 8 λτ./100 χλμ. θέλει περίπου 17€/100 χλμ.

Άμεση λύση την ακρίβεια της βενζίνης αποτελεί η εγκατάσταση κιτ LPG, καθώς ο οδηγός γλιτώνει αμέσως λεφτά και κάνει γρήγορα την απόσβεση από τα χρήματα που έχει δαπανήσει για την τοποθέτηση του υγραερίου. Παράλληλα πρατήρια με LPG υπάρχουν πολλά και σε όλη την Ελλάδα, οπότε δεν τίθεται κανένα θέμα περί ανεφοδιασμού.

Βέβαια η προσθήκη LPG δεν μπορεί να γίνει οπουδήποτε, αλλά μόνο σε εγγυημένους εγκαταστάτες με πολυετή εμπειρία, τεχνογνωσία, τεχνική υποστήριξη, όπως είναι η EuropeGAS. Για μια νέα τοποθέτηση κιτ υγραερίου, η EuropeGAS προσφέρει 5 χρόνια εγγύηση του συστήματος, διεκπεραίωση ΚΤΕΟ, αλλαγή άδειας του οχήματος, δωρεάν κάλυμμα ρεζέρβας και άτοκες δόσεις. Και αν χρειαστεί κάτι, παρέχεται τεχνική υποστήριξη σε τουλάχιστον 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, δυνατότητα αυτοκινήτου εξυπηρέτησης και τεχνική υποστήριξη σε μηχανικά μέρη του οχήματος.

Κερδισμένοι βέβαια εδώ και χρόνια είναι όσοι διαθέτουν αυτοκίνητο με σύστημα υγραερίου. Ωστόσο, οι πιο «παλιοί», οι οποίοι έχουν συμπληρώσει 10 έτη και άνω από την εγκατάσταση, θα πρέπει να αλλάξουν τη δεξαμενή. Για όλους αυτούς, η EuropeGAS αντικαθιστά την ίδια μέρα την παλιά δεξαμενή LPG με μια ολοκαίνουρια ευρωπαϊκή και με τιμή από 120 ευρώ (συν ΦΠΑ), συμπεριλαμβανομένου δωρεάν ελέγχου όλου του συστήματος υγραεριοκίνησης, δωρεάν καλύμματος ρεζέρβας, διεκπεραίωση ΚΤΕΟ και άτοκες δόσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας:

 Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store