Ασφαλιστικό πρακτορείο Feel Safe Insurance

H Feel Safe Insurance είναι Ασφαλιστικό Πρακτορείο (Insurance Agent) προώθησης ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών. Η ιδιοκτήτρια και δημιουργός της, Στέλλα Ζουλινάκη έχει μια πορεία 24 ετών στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, με εξειδικευμένες σπουδές και μεταπτυχιακά.

Σε όλο αυτό το διάστημα η εταιρεία αλλά και η ίδια, έχουν διακριθεί για τις υψηλές πωλήσεις ανά έτος, τη διατήρηση πελατολογίου, την καινοτομία και την ποιότητα των υπηρεσιών. Στόχος της Feel Safe Insurance είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στη διερεύνηση των ασφαλιστικών αναγκών και να προτείνει φερέγγυες ασφαλιστικές λύσεις.

Η συνεργασία με τις μεγαλύτερες Ελληνικές και Πολυεθνικές ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική Αγορά, πρόσθεσε την ευελιξία και τη δυνατότητα να παρέχει την κατάλληλη λύση σε κάθε αίτημα και σε κάθε βαλάντιο.

Οι κλάδοι που εξειδικεύεται είναι ο κλάδος ζωής και υγείας, η ασφάλιση αυτοκινήτων και περιουσίας, με έντονη παρουσία στις ασφαλίσεις πολυτελών κατοικιών, airbnb κατοικιών, ξενοδοχείων, ενοικιαζομένων δωματίων και μεγάλων εμπορικών κινδύνων, ασφαλίσεις έργων και αστικών ευθυνών και στόλους αυτοκινήτων. Ενώ η υπηρεσία Private Client Service αποκτά ειδικό κοινό πελατών που επιθυμούν την εμπιστευτικότητα, την εχεμύθεια και το υψηλού επίπεδου after sales service.

Η Μύκονος, τα νησιά και το τουριστικό κέντρο της Αθήνας αποτελούν σημεία στοχευμένων πωλήσεων και υψηλού πελατολογίου.

Όραμα της Feel Safe Insurance είναι να δημιουργεί μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και να νιώθουν ασφαλείς (Feel Safe) όσοι την επιλέγουν για τις ασφαλιστικές τους ανάγκες.

Feel Safe Insurance

Εμπειρία, Καινοτομία και Εξειδίκευση

Στοιχεία επικοινωνίας:

Χάρτης

Get it on Google Play Download on the App Store