Ανέπαφες διελεύσεις ΚΤΕΟ στα Mr. KTEO

Η διαδικασία του τεχνικού ελέγχου των οχημάτων στα καταστήματα Mr. KTEO γίνεται τώρα με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς λαμβάνονται όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις για την προστασία από τον κοροναϊό.

Συγκεκριμένα, τα καταστήματα Mr. KTEO έχουν ξεκινήσει πιλοτικά τις ανέπαφες συναλλαγές, που σημαίνει ότι γίνονται κανονικά όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες του τεχνικού ελέγχου. Έτσι όλοι προστατεύουμε την υγεία μας, καθώς επίσης προστατεύουμε και διατηρούμε την εργασία μας, αλλά και την πολύτιμη ασφάλεια του αυτοκινήτου μας στο δρόμο.

Πως πραγματοποιούνται εύκολα και με ασφάλεια οι ανέπαφες συναλλαγές στα Mr. KTEO:

• Ο πελάτης δεν βγαίνει από το όχημα, δίνει τα χαρτιά στον ελεγκτή, ο οποίος τα προωθεί στη γραμματεία για καταχώριση και τιμολόγηση.

• Με την καθοδήγηση του ελεγκτή, ο πελάτης περνάει μόνος του το όχημά του από τα μηχανήματα του ελέγχου και διενεργείται ο τεχνικός έλεγχος.

• Με το πέρας του ελέγχου γίνεται η πληρωμή με ασύρματο POS, χωρίς να χρειάζεται να εισέλθει στο χώρο της γραμματείας και να έρθει σε επαφή με άλλο κόσμο. Ετσι αποφεύγεται και ο συνωστισμός.

Δείτε εδώ τα καταστήματα Mr. KTEO

Get it on Google Play Download on the App Store