Πάρτε προσφορά για αλλαγή δεξαμενής LPG

Έφτασε η ώρα για την αλλαγή δεξαμενής LPG του αυτοκινήτου σας; Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι με βάση τη νομοθεσία, πρέπει να αντικαθίσταται με τη συμπλήρωση 10 ετών από την κατασκευή της (όχι από την ημερομηνία που τοποθετήθηκε). Επίσης, η αντικατάσταση της δεξαμενής υγραερίου πρέπει να δηλώνεται σε ΚΤΕΟ επιλογής του ιδιοκτήτη (ιδιωτικό ή δημόσιο) μέσα σε διάστημα τριάντα ημερολογιακών ημερών.

Ωστόσο δεν θα πρέπει να ανησυχείτε και να τρομάζετε για τα κόστη και τις διαδικασίες, μιας και η EuropeGAS δίνει τη λύση με οικονομία, ασφάλεια και αμεσότητα. Αντικαθιστά αυθημερόν την παλιά δεξαμενή LPG του οχήματός σας με μια ολοκαίνουργια ευρωπαϊκή υψηλής ποιότητας και αυστηρών τεχνικών προδιαγραφών, με τη 10ετή εγγύηση της EuropeGAS.

Το συνολικό κόστος για τοποθέτηση της νέας δεξαμενής LPG, μαζί με δωρεάν έλεγχο όλου του συστήματος υγραεριοκίνησης, δωρεάν κάλυμμα ρεζέρβας και διεκπεραίωση ΚΤΕΟ, ξεκινά από 120 ευρώ (συν ΦΠΑ). Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις μέσω κάρτας.

Η EuropeGAS με την πολυετή εμπειρία και την τεχνική υποστήριξη σε τουλάχιστον 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, δίνει επιπλέον υπηρεσίες για μια νέα εγκατάσταση κιτ LPG, όπως είναι -μεταξύ άλλων- 5 χρόνια εγγύησης του συστήματος, δωρεάν κάλυμμα ρεζέρβας, άτοκες δόσεις, διεκπεραίωση ΚΤΕΟ και αλλαγή άδειας του οχήματος.

Επιπλέον η EuropeGAS είναι σε θέση να καλύψει και τους κατόχους αυτοκινήτων με σύστημα υγραεριοκίνησης, οι οποίοι δεν είναι ικανοποιημένοι από το σύστημα LPG που έχει εγκατασταθεί από πριν (μπορεί να αγόρασαν μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με υγραέριο). Παρέχει αντικατάσταση ολόκληρου του παλαιού συστήματος ή και επιμέρους εξαρτημάτων μαζί με δωρεάν έλεγχο, αυθημερόν service και ευέλικτους τρόπους αποπληρωμής.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 58Β
  • Περιοχή: Ελληνικό Τ.Κ. 16777 (Σταθμός Μετρό Ελληνικού)
  • Τηλέφωνα: 2109644456, 2109935444, 6970 034333
  • email 1: info@europegas.gr
  • email 2: europegas@hotmail.gr
  • Site: europegas.com.gr

 Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store