Με ποια μάρκα αυτοκινήτου γλιτώνεις σκοτούρες;

Κατά την αναζήτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου, ο ενδιαφερόμενος δίνει έμφαση σε διάφορους τομείς όπως στην τιμή, σχεδιασμό, χώρους, ποιότητα, κατανάλωση κ.λπ. Όμως θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα και στις after sales παροχές, έτσι ώστε ο κάτοχος να έχει το κεφάλι του ήσυχο και μετά την αγορά, για ότι και αν συμβεί.

Μια δημοφιλής μάρκα, η οποία έχει αξιόπιστα μοντέλα και έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια, είναι η Kia. Παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις αγοράς και συντήρησης που βοηθούν τον πελάτη να αποκτήσει το νέο του αυτοκίνητο άμεσα και να νιώθει ασφαλής, χωρίς άγχος για το μέλλον. Για παράδειγμα παρέχει ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, δωρεάν service για 5 χρόνια κα την πλήρη κάλυψη της κορυφαίας 7ετούς εργοστασιακής εγγύησης Kia. Ας δούμε παρακάτω αναλυτικά τι ισχύει σε κάθε περίπτωση.

Ξεκινώντας από τα χρηματοδοτικά προγράμματα της Kia, σάς δίνουν τη δυνατότητα προκαταβολής από 0% και επιλογή του διαστήματος αποπληρωμής από 6 έως 84 μήνες, μέσω της Εθνικής Τράπεζας και της Eurobank. Επίσης, μπορεί ο πελάτης να προεξοφλήσει χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση, κερδίζοντας τους τόκους του εναπομείναντος διαστήματος.

Όσον αφορά το πρόγραμμα των 5 χρόνων δωρεάν service, ισχύει για όλες τις λιανικές πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων Kia, εκτός των EVs & PHEVs και είναι μεταβιβάσιμο. Καλύπτει τους ελέγχους και τις αντικαταστάσεις αναλώσιμων που αφορούν στο πρόγραμμα περιοδικής συντήρησης των πρώτων 60 μηνών ή 75.000 χλμ. (όποιο έρθει πρώτο), όπως αυτό περιγράφεται στο Βιβλίο Οδηγιών Χρήσης του αυτοκινήτου. Μόνο αν προκύψει ανάγκη για κάποια επιπλέον εργασία, και εφόσον αυτή δεν καλύπτεται από τους όρους της 7ετούς εγγύησης, επιβαρύνεται ο κάτοχος. Βασική προϋπόθεση, είναι η συντήρηση να γίνεται αποκλειστικά στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Kia.

Η εργοστασιακή 7ετής/150.000 χλμ. εγγύηση Kia, η οποία περιλαμβάνει εργασία και ανταλλακτικά ισχύει και μετά το τέλος του 5ετούς προγράμματος δωρεάν service. Είναι πλήρως μεταβιβάσιμη και αυξάνει την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου σας στον επόμενο αγοραστή.

Get it on Google Play Download on the App Store