Με ποια μάρκα «ξεχνάς» το service για χρόνια;

Κάθε αυτοκίνητο συνοδεύεται με διάφορα πάγια έξοδα μετά την… απομάκρυνση από την Έκθεση του αντιπροσώπου, όπως είναι τα ασφάλιστρα, τα τέλη κυκλοφορίας (εκτός αν είναι μηδενικά), τα καύσιμα και φυσικά, τη συντήρηση. Το service πρέπει να τηρείται ευλαβικά και σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές και τα διαστήματα που ορίζει ο εκάστοτε κατασκευαστής, έτσι ώστε όλα να δουλεύουν ρολόι.

Το κόστος των service εξαρτάται πάντα από την εταιρεία και το μοντέλο, ωστόσο σε κάθε περίπτωση είναι υπολογίσιμο. Η Kia απαλλάσσει τους νέους κατόχους των μοντέλων της από αυτό το πρόσθετο βάρος, ενώ σε συνδυασμό με την 7ετή εργοστασιακή εγγύηση, το συνολικό όφελος είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα των 5 χρόνων δωρεάν service αφορά στις λιανικές πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων Kia, εξαιρουμένων των αμιγώς ηλεκτρικών (EV) και Plug-in Hybrid (PHEV). Kαλύπτει τους ελέγχους και τις αντικαταστάσεις αναλώσιμων που αφορούν στο πρόγραμμα περιοδικής συντήρησης των πρώτων 60 μηνών ή 75.000 χλμ. (όποιο έρθει πρώτο), όπως αυτό περιγράφεται στο Βιβλίο Οδηγιών Χρήσης του αυτοκινήτου. Μόνο αν προκύψει ανάγκη για κάποια επιπλέον εργασία, και εφόσον αυτή δεν καλύπτεται από τους όρους της 7ετούς εγγύησης, επιβαρύνεται ο κάτοχος.

Το πρόγραμμα δωρεάν service για 5 χρόνια ή 75.000 χλμ. αφορά μόνο ΙΧΕ αυτοκίνητα, τα οποία έχουν πουληθεί βάσει του ισχύοντος τιμοκαταλόγου και η προγραμματισμένη συντήρησή τους γίνεται αποκλειστικά στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Kia. Ένα ακόμα προσόν, αποτελεί το γεγονός ότι το πρόγραμμα 5ετούς δωρεάν service είναι μεταβιβάσιμο. Αν πουλήσετε το αυτοκίνητο, η προνομιακή παροχή δωρεάν service μεταβιβάζεται στον επόμενο ιδιοκτήτη μέχρι την συμπλήρωση των 5 χρόνων εάν και εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις του προγράμματος.

Αν στο μέλλον αγοράσετε μεταχειρισμένο Kia, το οποίο έχει πωληθεί με το πρόγραμμα των 5 χρόνων δωρεάν service και εξακολουθεί να είναι σε ισχύ, θα επωφεληθείτε από αυτό μέχρι τη συμπλήρωση των 5 χρόνων εάν και εφόσον έχουν τηρηθεί οι προϋποθέσεις του προγράμματος. Να σημειωθεί ακόμα ότι η εργοστασιακή 7ετής εγγύηση Kia ισχύει (σύμφωνα με τους σχετικούς όρους και προϋποθέσεις) και μετά το τέλος του 5ετούς προγράμματος δωρεάν service. Είναι πλήρως μεταβιβάσιμη και αυξάνει την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου στον επόμενο αγοραστή.

Get it on Google Play Download on the App Store