Nissan service με έκπτωση στα ανταλλακτικά

Μέσω του καλοκαιρινού προγράμματος προσφορών All Clear Service, η Nissan τονίζει το Δωρεάν Έλεγχο Ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της, όπως και τα μοναδικά οφέλη για τους κατόχους των αυτοκινήτων της μάρκας.

Επωφεληθείτε τώρα από την ξεχωριστή καλοκαιρινή προσφορά της Nissan και κερδίστε:

  • Δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο 20 σημείων
  • 20% έκπτωση και στα ανταλλακτικά service και στα ανταλλακτικά επισκευής. Περιλαμβάνονται: μπαταρία, τακάκια, δισκόπλακες, σιαγόνες, ταμπούρα, συμπλέκτης, αμορτισέρ, εξάτμιση, εξωτερικοί ιμάντες, σετ ιμάντα χρονισμού, προθερμαντήρες και θερμοστάτης.
  • 20% έκπτωση στα γνήσια αξεσουάρ Nissan
  • Δωρεάν οδική βοήθεια για ένα έτος, με πανευρωπαϊκή κάλυψη

H πραγματοποίηση τεχνικού ελέγχου και συντήρησης στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Nissan είναι απαραίτητη, προκειμένου να κινηθείτε με ασφάλεια αλλά και με μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Για αυτό φροντίζει το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της Nissan, με κορυφαία διαγνωστική τεχνολογία και γνήσια ανταλλακτικά που εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Σχετικές πληροφορίες και λεπτομέρειες, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan, αλλά και στo www.nissan.gr.

Get it on Google Play Download on the App Store