Ποια αυτοκίνητα έχουν μεγαλύτερη εγγύηση;

Η εγγύηση που συνοδεύει κάθε αυτοκίνητο μετά την αγορά του, αποτελεί τη σημαντικότερη after sales παροχή. Στο ενδεχόμενο που εμφανίσει κάποια βλάβη που οφείλεται σε κατασκευαστικό λάθος, βλάβη ή ελαττωματικό εξάρτημα, ο κάτοχος του οχήματος δεν θα χρεωθεί για την επισκευή του. Επομένως, όσα περισσότερα χρόνια είναι η εγγύηση, τόσο καλύτερο.

Ακόμα καλύτερα είναι όταν όλα τα χρόνια κάλυψης της εγγύησης δίνονται από το εργοστάσιο και δεν υπάρχουν αστερίσκοι και ψιλά γράμματα, εφόσον κάποια έτη είναι πρόσθετα. Η εταιρεία που παρέχει κορυφαία 7ετή εγγύηση είναι η Kia, γεγονός που αν μη τι άλλο δείχνει την εμπιστοσύνη που έχει η μάρκα για τα αυτοκίνητά της. Αφορά όλα τα μοντέλα της ανεξαρτήτως έκδοσης και κινητήρα, όπως είναι τα Picanto, Rio, Stonic, XCeed, Niro, Sportage και EV6. Στην περίπτωση αυτός ο οποίος έχει αγοράσει καινούργιο ένα Kia και θελήσει να το πουλήσει, τότε η εγγύηση μπορεί να μεταφερθεί πλήρως στο νέο ιδιοκτήτη του οχήματος, εφόσον βρίσκεται σε ισχύ.

Με την 7ετή εγγύηση καλύπτονται όλα τα αυτοκίνητα που έχουν αγοραστεί από έναν επίσημο έμπορο Kia και υπόκεινται σε κανονική χρήση. Επιπλέον, η κατοχή ενός καινούργιου Kia με την 7ετή εγγύηση, έχει πολλά προνόμια. Μεταξύ αυτών είναι τα υψηλά ποιοτικά standards, η ξεγνοιασιά και πλήρης κάλυψη και η υψηλότερη μεταπωλητική αξία. Συν του ότι περιλαμβάνει εργασία και ανταλλακτικά, ενώ έχει Πανευρωπαϊκή ισχύ. Επιπλέον, όλα τα Kia συνοδεύονται και με 5 χρόνια δωρεάν service (εξαιρείται το EV6).

Απόλυτη σιγουριά αποτελεί και το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Kia, έτσι ώστε ο κάτοχος ενός Kia να έχει το κεφάλι του ήσυχο για πολλά χρόνια. Και αυτό γιατί διασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου, αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά κάθε έκτακτη φθορά, χρησιμοποιούν τον καταλληλότερο εξοπλισμό και χρησιμοποιούν γνήσια ανταλλακτικά, ακολουθώντας αυστηρά τις προδιαγραφές του εργοστασίου.

Get it on Google Play Download on the App Store