Τι ισχύει για τα 5 έτη δωρεάν service της Kia;

Η Kia και τα αυτοκίνητά της έχουν ισχυρή παράδοση στον τομέα της αξιοπιστίας, κάτι που επιβεβαιώνεται και από σχετικές πρόσφατες έρευνες. Παράλληλα η Kia είναι η μοναδική μάρκα που παρέχει 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, γεγονός που αν μη τι άλλο δείχνει πόσο σίγουρη είναι για τα προϊόντα της. Σε συνδυασμό με και τα 5 χρόνια δωρεάν service, ο κάτοχος ενός Kia έχει για πολύ καιρό ήσυχο το κεφάλι του και γλιτώνει έξοδα.

Τι ισχύει όμως για τα 5 έτη δωρεάν service; Παρακάτω η Kia δίνει τις απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα των 5 χρόνων δωρεάν service;

Το πρόγραμμα καλύπτει τους ελέγχους και τις αντικαταστάσεις αναλώσιμων που αφορούν στο πρόγραμμα περιοδικής συντήρησης των πρώτων 60 μηνών ή 75.000 χλμ. (όποιο έρθει πρώτο), όπως αυτό περιγράφεται στο Βιβλίο Οδηγιών Χρήσης του αυτοκινήτου. Μόνο αν προκύψει ανάγκη για κάποια επιπλέον εργασία, και εφόσον αυτή δεν καλύπτεται από τους όρους της 7ετούς εγγύησης, επιβαρύνεται ο κάτοχος.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για το δωρεάν service;

Το πρόγραμμα δωρεάν service για 5 χρόνια ή 75.000 χλμ. (όποιο έρθει πρώτο) αφορά μόνο ΙΧΕ αυτοκίνητα τα οποία έχουν πουληθεί βάσει του ισχύοντος τιμοκαταλόγου και η προγραμματισμένη συντήρησή τους γίνεται αποκλειστικά στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Kia.

Ποια μοντέλα της Kia αφορά το πρόγραμμα 5 χρόνια δωρεάν service;

Αφορά στις λιανικές πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων Kia, εκτός των EVs & PHEVs.

Έχει το δωρεάν service αναδρομική ισχύ;

Ισχύει αποκλειστικά για όλα τα καινούρια αυτοκίνητα (πωλήσεις λιανικής), τα οποία πωλήθηκαν με το πρόγραμμα 5 χρόνια δωρεάν service.

Αν πουλήσω το αυτοκίνητο που αγόρασα ή αγοράσω ένα μεταχειρισμένο Kia, ισχύει με το 5ετές δωρεάν service;

Το πρόγραμμα 5ετούς δωρεάν service είναι μεταβιβάσιμο. Αν πουλήσετε το αυτοκίνητο, η προνομιακή παροχή δωρεάν service μεταβιβάζεται στον επόμενο ιδιοκτήτη μέχρι την συμπλήρωση των 5 χρόνων εάν και εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις του προγράμματος. Αν στο μέλλον αγοράσετε μεταχειρισμένο Kia, το οποίο έχει πωληθεί με το πρόγραμμα των 5 χρόνων δωρεάν service και το οποίο εξακολουθεί να είναι σε ισχύ, θα επωφεληθείτε από αυτό μέχρι τη συμπλήρωση των 5 χρόνων εάν και εφόσον έχουν τηρηθεί οι προϋποθέσεις του προγράμματος.

Τι γίνεται με την εργοστασιακή 7ετή εγγύηση μετά το τέλος του προγράμματος δωρεάν service για 5 χρόνια;

Η εργοστασιακή 7ετής εγγύηση Kia ισχύει (σύμφωνα με τους σχετικούς όρους και προϋποθέσεις) και μετά το τέλος του 5ετούς προγράμματος δωρεάν service. Είναι πλήρως μεταβιβάσιμη και αυξάνει την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου σας στον επόμενο αγοραστή.

Get it on Google Play Download on the App Store