Τι «προίκα» παίρνεις με την αγορά κάθε Kia;

Με την απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου ο πελάτης θα πρέπει να κοιτάει πάντα και τις παροχές που το συνοδεύουν μετά την… απομάκρυνση από την έκθεση, καθώς και τα χρηματοδοτικά προγράμματα. H Kia παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις αγοράς και συντήρησης κάθε μοντέλου της, έτσι ο οδηγός να νιώθει ασφαλής, χωρίς άγχος για το μέλλον. Ευέλικτη χρηματοδότηση με προκαταβολή από 0% και διάρκεια δανείου από 6 έως 84 μήνες, συν δωρεάν service για 5 χρόνια και την πλήρη κάλυψη της 7ετούς εργοστασιακής εγγύησης. Ας δούμε αναλυτικά τι ισχύει για κάθε περίπτωση.

5 χρόνια δωρεάν service

Η παροχή αυτή αφορά τις λιανικές πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων Kia, εξαιρουμένων των αμιγώς ηλεκτρικών και των Plug-in Hybrid. Καλύπτει τους ελέγχους και τις αντικαταστάσεις αναλώσιμων που αφορούν στο πρόγραμμα περιοδικής συντήρησης των πρώτων 60 μηνών ή 75.000 χιλιομέτρων (όποιο έρθει πρώτο), όπως αυτό περιγράφεται στο Βιβλίο Οδηγιών Χρήσης του αυτοκινήτου. Επίσης, η προγραμματισμένη συντήρηση θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Kia. Ο κάτοχος επιβαρύνεται μόνο στην περίπτωση που προκύψει ανάγκη για κάποια επιπλέον εργασία και εφόσον αυτή δεν καλύπτεται από τους όρους της 7ετούς εγγύησης.

Κάτι ακόμα πολύ σημαντικό, είναι το γεγονός ότι το πρόγραμμα 5ετούς δωρεάν service είναι μεταβιβάσιμο. Αν ο κάτοχος του αυτοκινήτου θελήσει να το πουλήσει, η προνομιακή παροχή δωρεάν service μεταβιβάζεται στον επόμενο ιδιοκτήτη μέχρι την συμπλήρωση των 5 χρόνων, εάν και εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις του προγράμματος. Αν στο μέλλον αγοράσετε μεταχειρισμένο Kia που έχει πωληθεί με το πρόγραμμα των 5 χρόνων δωρεάν service και το οποίο εξακολουθεί να είναι σε ισχύ, θα επωφεληθείτε από αυτό μέχρι τη συμπλήρωση των 5 χρόνων εάν και εφόσον έχουν τηρηθεί οι προϋποθέσεις του προγράμματος.

7ετής εγγύηση

Η εγγύηση καινούργιου αυτοκινήτου Kia για 7 έτη/150.000 χλμ. ισχύει (σύμφωνα με τους σχετικούς όρους και προϋποθέσεις) και μετά το τέλος του 5ετούς προγράμματος δωρεάν service. Είναι πλήρως μεταβιβάσιμη και αυξάνει την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου στον επόμενο αγοραστή. Η κατοχή ενός καινούργιου Kia με την 7ετή εγγύηση έχει πολλά προνόμια. Ανάμεσα σε αυτά είναι η πλήρης κάλυψη, το γεγονός ότι περιλαμβάνει εργασία και ανταλλακτικά και η πανευρωπαϊκή ισχύς.

Get it on Google Play Download on the App Store