Άμεσα διαθέσιμο SUV προκαλεί σοκ και δέος!

Καινούργια αυτοκίνητα που είναι ετοιμοπαράδοτα ή έστω η αναμονή περιορίζεται σε λίγες εβδομάδες, είναι λίγα. Αναμενόμενα η μεγαλύτερη μερίδα των αγοραστών ψάχνει ένα μικρό ή μικρομεσαίο χάτσμπακ ή SUV, γεγονός που αποδεικνύει το 83% του συνολικού μεριδίου των ταξινομήσεών τους.

Παρόλα αυτά υπάρχει ένα «ειδικό» κοινό, που θέλει ένα αυτοκίνητο διαφορετικό από τα υπόλοιπα, το οποίο προκαλεί σοκ και δέος μόνο που το αντικρίζει κανείς. Αυτό είναι το θηριώδες Plug-In Hybrid Ford Explorer με τα υπερθετικά χαρακτηριστικά και την αναμενόμενα υψηλή τιμή. Όσοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παραγγείλουν online και να επιλέξουν ένα από μια μεγάλη γκάμα οχημάτων μέσα από το πανευρωπαϊκό απόθεμα και με παράδοση από δύο εβδομάδες. Αρκεί να έχουν στην άκρη ένα παχυλό budget της τάξεως των τουλάχιστον 95.000 ευρώ.

Μέσα από την οθόνη του υπολογιστή, του tablet, ή ακόμα και του κινητού τηλεφώνου και με απλά βήματα, η νέα, απόλυτα λειτουργική πλατφόρμα online παραγγελιών και αγοράς του νέου, 7θέσιου Explorer Pug-In Hybrid, προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε με ακρίβεια την έκδοση που επιθυμείτε και να τη διαμορφώσετε πλήρως. Στη συνέχεια από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας να την παραγγείλετε online με μερικά ακόμα «κλικ», επιλέγοντας ταυτόχρονα και τον Έμπορο από τον οποίο επιθυμείτε να την παραλάβετε.

Σε περίπτωση που θέλετε να διαθέσετε το παλιό σας αυτοκίνητο για ανταλλαγή, η online πλατφόρμα διαμόρφωσης και παραγγελίας για το νέο Explorer Plug-In Hybrid σας επιτρέπει με εύκολα βήματα να ενημερώσετε τον Έμπορο Ford. Το μόνο που έχετε να κάνετε σε αυτό το στάδιο είναι απλά να καταγράψετε μέσα από συγκεκριμένα πεδία τα στοιχεία του μεταχειρισμένου οχήματός σας ώστε ο Έμπορος Ford να προχωρήσει στην εκτίμηση της αξίας του. Τόσο απλά και τόσο ξεκάθαρα!

Οι υπηρεσίες της πλατφόρμας δεν περιορίζονται μόνο στα παραπάνω, καθώς μπορείτε να προγραμματίσετε ακόμη και το χρόνο παράδοσης του νέου αυτοκινήτου σας. Πιο συγκεκριμένα, όταν το Explorer Plug-In Hybrid φτάσει στον Έμπορο Ford, θα λάβετε μία σχετική ειδοποίηση και στη συνέχεια μπορείτε να προγραμματίσετε εσείς τον χρόνο που σας βολεύει να πραγματοποιηθεί η παράδοσή του χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες του Λογαριασμού Ford.

To 7θέσιο Ford Explorer Plug-In Hybrid των 5.063 χλστ. μήκους χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο υβριδικό σύστημα κίνησης με πρίζα. Συνδυάζει έναν 3λιτρο EcoBoost V6 βενζινοκινητήρα ισχύος 363 ίππων και 555 Nm ροπής, ένα ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 102 ίππων και 300 Nm ροπής και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 13,6 kWh για ηλεκτρική αυτονομία 42 χιλιομέτρων. Με τη συνδυαστική ισχύ των 457 ίππων και 825 Nm ροπής, το 4κίνητο θηρίο των 2.466 κιλών με το αυτόματο κιβώτιο των 10 ταχυτήτων επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 6,0 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 230 χλμ./ώρα. Η Ford ανακοινώνει μεικτή κατανάλωση 3,1 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 71 γρ./χλμ. εφόσον γίνεται και χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Το νέο Explorer PHEV δεν σταματά πουθενά και εκτός δρόμου. Χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες Trail, Slippery και Deep Snow/Sand μέσω του Terrain Management System, μπορεί να κινηθεί άνετα ακόμα και στις πιο δύσκολες επιφάνειες, ακόμη και στο ηλεκτρικό πρόγραμμα λειτουργίας EV Now. Επιπλέον εξοπλίζεται με μια πλειάδα από συστήματα ασφαλείας, υποβοήθησης του οδηγού και ανέσεων, ενώ παρέχει άπλα χώρων για επιβάτες και αποσκευές σε υπερθετικό βαθμό.

Get it on Google Play Download on the App Store