Άμεσα ετοιμοπαράδοτα Ford Puma ST-Line Design

To δημοφιλές μικρό SUV Ford Puma είναι άμεσα διαθέσιμο και ετοιμοπαράδοτο στην Ελλάδα στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση ST-Line Design και με προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Finance.

Με πρωταρχικό της στόχο να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη σταθερά υψηλή ζήτηση για το Puma, η Ford Motor Ελλάς εξασφάλισε την εισαγωγή στη χώρα μας ικανού αριθμού μοντέλων Puma στην έκδοση ST-Line Design. Χάρη στην πρωτοβουλία αυτή, το πολυτάλαντο B-SUV της Ford καθίσταται ένα από τα ελάχιστα ετοιμοπαράδοτα νέα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς με άμεση διαθεσιμότητα για τους πελάτες.

Η έκδοση ST-Line Design διατηρεί όλα τα γνωστά πλεονεκτήματα που έχουν καταξιώσει τα τελευταία χρόνια το best seller Ford Puma στη συνείδηση των Ελλήνων οδηγών. Ως εκ τούτου, διαθέτει πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και συνδυάζεται με το προηγμένο, εξαιρετικά αποδοτικό και ιδιαίτερα οικονομικό σε κατανάλωση καυσίμου κινητήριο σύνολο 1.0 λτ. EcoBoost Hybrid, το οποίο διαθέτει ήπια υβριδική τεχνολογία και αποδίδει μέγιστη ισχύ 125PS, εξασφαλίζοντας γρήγορες επιδόσεις τόσο με το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων της εταιρείας όσο και με το αυτόματο 7-τάχυτο Powershift.

Η έκδοση ST-Line Design βασίζεται στην ήδη ολοκληρωμένη σειρά ST-Line του μοντέλου και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αναλογικό πίνακα οργάνων, κάμερα οπισθοπορείας, λειτουργία πλοήγησης μέσω σύνδεσης κινητού τηλεφώνου (Android Auto και Apple CarPlay), SYNC 2.5 και ενσωματωμένο μόντεμ, αλλά και μία πλούσια σουίτα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης, συμπεριλαμβανομένης της υποβοήθησης έναντι σύγκρουσης και αυτόματου φρεναρίσματος, υποβοήθησης και προειδοποίησης διατήρησης λωρίδας, αναγνώρισης ορίων ταχύτητας και προειδοποίησης κόπωσης οδηγού.

Η διαθεσιμότητα των εκδόσεων SΤ-Line Design, αλλά και τα προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης της Ford Finance κάνουν την απόκτησή εύκολη και συμφέρουσα χάρη στο ανταγωνιστικό επιτόκιο από 2,99% και τις σταθερές μηνιαίες δόσεις με ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής διάρκειας έως 84 μηνών.

Get it on Google Play Download on the App Store