Αντίο παλιό αυτοκίνητο με επιδότηση και νέο Opel!

Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα και ευκαιρία να αποχωριστείτε μια για πάντα το παλιό σας αυτοκίνητο και να το ανταλλάξετε με ένα ολοκαίνουργιο, εγγυημένο, πιο ασφαλές, οικονομικό σε καύσιμο και νέας τεχνολογίας. Πώς; Μέσω του προγράμματος Επιδότησης Ανταλλαγής της Opel!

Όφελος έως 2.700 ευρώ

Η Opel κάνει πιο εύκολη και ελκυστική την απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου από τη μεγάλη γκάμα της, μέσω της Επιδότησης Ανταλλαγής. Ο υποψήφιος πελάτης το μόνο που έχει να κάνει είναι να επισκεφθεί μία από τις πολλές Εκθέσεις Opel και να λάβει μια ανταγωνιστική προσφορά για το μεταχειρισμένο του αυτοκίνητο. Μάλιστα η προσφορά θα υπερβαίνει σημαντικά την εμπορική αξία του παλιού αυτοκινήτου, οπότε υπάρχει επιπλέον κέρδος. Συγκεκριμένα το όφελος για τον πελάτη μπορεί να φτάσει έως και το ποσό των 2.700 ευρώ, ανάλογα με το νέο Opel που θα επιλέξει. Μαζί με τα παραπάνω, η Opel δίνει και τις παρακάτω πολύ σημαντικές παροχές:

  • Εγγύηση τελικής τιμής
  • Σύντομο χρόνο παράδοσης
  • 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης

Επιδότηση Ανταλλαγής για όλα τα Opel

Επιλέξτε μέσα από το πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής της Opel το Νο1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στην Ελλάδα για το πρώτο 3μηνο του 2023, το νεανικό και στιλάτο Corsa. Διατίθεται με τους κινητήρες βενζίνης των 1.2 λτ. με ισχύ 75, 100 και 130 ίππων και το αμιγώς ηλεκτρικό Corsa-e των 136 ίππων. Όσοι θέλουν ένα ολοκληρωμένο και δυναμικό μικρομεσαίο χάτσμπακ, τότε θα προσανατολιστούν στο νέο «αστέρι» της Opel, το Astra. Οι επιλογές κινητήρων είναι πάρα πολλές και καλύπτουν άπαντες: 1.2 turbo βενζίνης με 110 και 130 ίππους, 1.5 Diesel με 130 ίππους και 1.6 turbo Plug-in Hybrid με 180 hp και 225 hp στο κορυφαίο Astra GSe.

Η τριάδα των Opel SUV

Οι αγοραστές που θέλουν SUV, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε τρία μοντέλα. Στη βάση της «οικογένειας» των Opel SUV συναντάμε το πολύ πρακτικό, ευέλικτο και πιο προσιτό σε τιμές Crossland. Οι κινητήρες βενζίνης 1.2 turbo 110 hp και 130 hp, καθώς και ο πετρελαίου 1.5 Diesel 110 hp, του ταιριάζουν ιδανικά. Όσοι θέλουν ακόμα πιο τολμηρό σχεδιασμό και συναρπαστικά χαρακτηριστικά, θα προσανατολιστούν στο νέο Mokka. Τα μηχανικά σύνολα που συνθέτουν την γκάμα του είναι τα βενζίνης 1.2 Turbo 100 hp, 136 hp και 130 hp (αυτόματο 8 ταχυτήτων), το πετρελαίου 1.5 Diesel 110 hp και το αμιγώς ηλεκτρικό των 136 ίππων.

Πιο πάνω όλων τοποθετείται το κορυφαίο SUV της Opel, το πληθωρικό και πλουσιοπάροχο Grandland. Προσφέρει μεγάλες ανέσεις, υψηλή τεχνολογία και ποιότητα, ενώ συνδυάζεται με αποδοτικούς κινητήρες. Ο βενζίνης 1.2 Turbo 130 hp και ο 1.5 Diesel 130 hp, συμπληρώνονται από τα Plug-in Hybrid σύνολα 1.6 Turbo με τη συνδυαστική δύναμη των 224 ίππων και 300 ίππων (AWD) στο υψηλών προδιαγραφών Grandland GSe.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής ισχύει έως 30 Απριλίου.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες παρέχονται στο επίσημο δίκτυο της Opel, καθώς και στο opel.gr.

Get it on Google Play Download on the App Store