Δείτε τα online ετοιμοπαράδοτα Ford Puma

Το να βρει κανείς τώρα ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο, είναι σαν να κερδίζει το Τζόκερ! Και όμως η Ford Motor Ελλάς έκανε το… θαύμα της και εξασφάλισε για την εγχώρια αγορά το δημοφιλές Puma άμεσα διαθέσιμο, για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Οπότε όποιος σκοπεύει να το αποκτήσει θα πρέπει να το επισπεύσει, γιατί μέρα με τη μέρα τα ετοιμοπαράδοτα Puma λιγοστεύουν.

Πρόκειται για την έκδοση ST-Line, σε συνδυασμό με το δημοφιλή και αποδοτικό κινητήρα 1.0 EcoBoost 125 mHEV. Παράλληλα, την απόκτησή διευκολύνουν τα προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης Ford Finance, όπως είναι το ανταγωνιστικό επιτόκιο από 2,99% και με εξόφληση έως 84 σταθερές μηνιαίες δόσεις.

Ξεκινώντας από τον εξοπλισμό, το Puma ST-Line ενσωματώνει τα εξής: 6 αερόσακους, τα συστήματα αυτόνομης πέδησηςδιατήρησης λωρίδας και αναγνώρισης ορίων ταχύτητας, οθόνη αφής 8 ιντσών, λειτουργία πλοήγησης μέσω σύνδεσης κινητού τηλεφώνου (Android Auto και Apple CarPlay), όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου και πολλά ακόμη. Οι τιμές των ετοιμοπαράδοτων Puma ST-Line ξεκινούν τώρα από τις 26.272 ευρώ και φτάνουν μέχρι περίπου τις 30.000 ευρώ, ανάλογα και με τα πρόσθετα στοιχεία στον εξοπλισμό.

Σε κάθε περίπτωση της κίνηση αναλαμβάνει ο 1.000άρης 3κύλινδρος turbo με το ήπιο υβριδικό σύστημα. Το μηχανικό αυτό σύνολο αποδίδει 125 ίππους και 170 Nm ροπής (200 Nm με overboost), προσφέρει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 9,8 δλ. και φτάνει τα 191 χλμ./ώρα τελικής. Η μεικτή εργοστασιακή κατανάλωση είναι 5,5 λτ./100 χλμ., με εκπομπές CO2 124 γρ./χλμ.

Για να δείτε τώρα ποια είναι τα ετοιμοπαράδοτα Ford Puma, πατήστε εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store