Diesel με 550 λτ. πορτ μπαγκάζ για 14.850 ευρώ

Για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, προσφέρεται ένα πολύ ευρύχωρο μικρομεσαίο μοντέλο, με οικονομικό κινητήρα πετρελαίου, τεράστιο χώρο αποσκευών 550 λίτρων, χωρίς τέλη κυκλοφορίας και τιμή μόλις 14.850 ευρώ.

Το αυτοκίνητο αυτό είναι το Fiat Tipo Station Wagon 1.3 λτ. Multijet, το οποίο αποτελεί την ιδανική έκδοση για όσους αναζητούν ένα όχημα που θα καλύψει με άνεση τις αυξημένες απαιτήσεις για χώρους που έχει μια οικογένεια. Χαρακτηριστικό είναι ακόμα το γεγονός ότι ο χώρος αποσκευών του Tipo Station Wagon φτάνει τα 1.040 λτ. με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

Οι πολύ άνετοι διαθέσιμοι χώροι, σε συνδυασμό με τον πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας συνθέτουν μια απόλυτα ολοκληρωμένη πρόταση. Αν στην εξίσωση προστεθεί και ο αποδοτικός κινητήρας diesel τεχνολογίας MultiJet απόδοσης 95 ίππων και 200 Nm ροπής, το Tipo Station Wagon, αριστεύει και στη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, στοιχείο που του επιτρέπει να καλύψει μεγάλες αποστάσεις με εξαιρετικά χαμηλό κόστος καυσίμου. Συγκεκριμένα επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 13,5 δλ., η τελική ταχύτητα φτάνει τα 180 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση είναι 4,3 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 114 γρ./χλμ. (WLTP).

Για όσους αναζητούν την κορυφαία πρακτικότητα σε συνδυασμό με την υψηλή απόδοση και το χαμηλό κόστος αγοράς και χρήσης, η Fiat -για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων- προσφέρει το Fiat Tipo Station Wagon με τον κινητήρα diesel με έκπτωση που ξεπερνά τις 2.000 ευρώ και τιμή αγοράς μόλις 14.850 ευρώ. Παράλληλα με την εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή αγοράς, ο αποδοτικός κινητήρας εξασφαλίζει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ενώ όπως και η υπόλοιπη γκάμα της Fiat, το μοντέλο καλύπτεται με 5 έτη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Get it on Google Play Download on the App Store