Μεγάλη προσφορά για το Nissan Qashqai

Το επί σειρά ετών πρώτο σε πωλήσεις SUV μοντέλο στην Ελλάδα, δεν είναι άλλο από το εξαιρετικά δημοφιλές Nissan Qashqai. Τώρα γίνεται ακόμα πιο συμφέρον και ελκυστικό ως αγορά, αφού προσφέρεται με μεγάλο όφελος σε όλες τις εκδόσεις του και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Πράγμα που σημαίνει ότι όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να το επισπεύσουν.

Πιο αναλυτικά, το Nissan Qashqai είναι τώρα διαθέσιμο και για λίγο ακόμα καιρό, με όφελος έως 2.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι η αρχική έκδοση 1.3 DIG-T Acenta Business πωλείται στην πολύ ανταγωνιστική τιμή των 20.390 ευρώ, έναντι 22.390 ευρώ αρχικής. Στον εξοπλισμό του ανήκουν όλα τα σύγχρονα και απαραίτητα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας, όπως είναι τα εξής: 6 αερόσακοι, όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες, κλιματισμός, οθόνη αφής 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων, δερμάτινο τιμόνι και λεβιές ταχυτήτων, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών κ.λπ.

Την κίνηση της συγκεκριμένης έκδοσης αναλαμβάνει το 4κύλινδρο turbo μηχανικό σύνολο των 1.3 λτ., ισχύος 140 ίππων στις 5.000 σ.α.λ. και 240 Nm ροπής στις 1.600-3.500. Ο εν λόγω κινητήρας με την ραφιναρισμένη λειτουργία και την πολύ καλή ελαστικότητα επιταχύνει το Qashqai στο 0-100 χλμ./ώρα σε 10,4 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 193 χλμ./ώρα. Η μεικτή κατανάλωση είναι 6,3 λτ./100 χλμ., με εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα 144 γρ./χλμ. (WLTP).

Στα πλεονεκτήματα του Qashqai ανήκουν ακόμα οι αρκετά καλοί χώροι για επιβάτες και αποσκευές (430 λτ.), καθώς και το προσεγμένο σε ποιότητα εσωτερικό του. Στα «συν» είναι η πολύ καλή οδική συμπεριφορά, με την ανάρτηση να φιλτράρει αποτελεσματικά τις ανωμαλίες των δρόμων και να προσφέρει άφθονη πρόσφυση στις στροφές, με μικρές κλίσεις του αμαξώματος.

Εκτός από την έκδοση 1.3 λτ. 140 PS, το Qashqai πωλείται με το πιο ισχυρό μοτέρ 1.3 λτ. 158 PS με το αυτόματο κιβώτιο DCT και κίνηση 4×2.

Get it on Google Play Download on the App Store