Προσφορά Citroen C3 Aircross από 19.900 ευρώ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Citroen ανακοίνωσε μια πολύ μεγάλη προσφορά για το SUV μοντέλο C3 Aircross, το οποίο διαθέτει τώρα σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Συγκεκριμένα τώρα κοστίζει από 19.900 ευρώ έναντι 22.850 ευρώ τιμοκαταλόγου, δηλαδή ο αγοραστής έχει άμεσο κέρδος 2.950 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι έκπτωση αυτή ισχύει μέχρι 31 Αυγούστου, οπότε μια τέτοια ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί με τίποτα! H συγκεκριμένη πρόταση για την απόκτηση του Citroen C3 Aircross ισχύει για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα σε όλο το δίκτυο Επίσημων Διανομέων της Citroen, ενώ συνοδεύεται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, όπως ισχύει για όλα τα Citroen.

Η πολύ χαμηλή τιμή των 19.900 ευρώ αφορά την πλήρως εξοπλισμένη έκδοση 1.2 PureTech 110 Feel Pack. Συγκεκριμένα διαθέτει: 6 αερόσακους Προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας Αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας Οθόνη αφής 9 ιντσών με λειτουργία Mirror Screen μέσω Android Auto και Apple Car Play Πλοήγηση Αυτόματη λειτουργία προβολέων και υαλοκαθαριστήρων  Προβολείς LED Προβολείς ομίχλης Κάμερα οπισθοπορείας Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω  Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και αναδιπλούμενους καθρέπτες Αυτόματο κλιματισμό Μπάρες οροφής Φιμέ τζάμια πίσω.

Αναφορικά με τον τρικύλινδρο turbo κινητήρα 1.2 PureTech, η απόδοσή του φτάνει τους 110 ίππους και τη ροπή των 205 Nm στις 1.750 σ.α.λ. Το μηχανικό αυτό σύνολο παρουσιάζει γεμάτο φάσμα απόδοσης και κινεί με άνεση το αυτοκίνητο από τις χαμηλές στροφές, αφού ο οδηγός δεν χρειάζεται να πατάει βαθιά το πεντάλ του γκαζιού για να επιταχύνει. Παράλληλα στο ταξίδι, η μακριά 6η ταχύτητα (130 χλμ./ώρα με 2.700 σ.α.λ.) είναι ιδανική, αφού κρατά χαμηλά την κατανάλωση και το θόρυβο. Το Citroen C3 Aircross 1.2 PureTech 110 είναι και σβέλτο, φτάνοντας τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 10,1 δευτερόλεπτα, ενώ η μεικτή κατανάλωση σε πραγματικές συνθήκες βρίσκεται στα 7,5 λτ./100 χλμ.

Με το μικρό γαλλικό SUV ο οδηγός θα κινηθεί με ευελιξία στην πόλη, εκμεταλλευόμενος τις μαζεμένες του διαστάσεις, μιας και με μήκος 4.154 χιλιοστά είναι λίγο πιο μακρύ από ένα μικρό χάτσμπακ. Παράλληλα. η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και κατά επέκταση η ψηλότερη θέση οδήγησης, συν τις πολλές γυάλινες επιφάνειες, ευνοούν την περιμετρική ορατότητα. Στοιχείο που μαζί με την πολύ καλή άνεση από τα μαλακά καθίσματα και τις αναρτήσεις τα εκτιμούν ιδιαίτερα οι επιβάτες και στο ταξίδι, όπου το C3 Aircross είναι ξεκούραστος χιλιομετροφάγος.

Στα πολύ θετικά χαρακτηριστικά του Citroen C3 Aircross ανήκει και η ευρυχωρία του εσωτερικού του. Οι χώροι δεν θα αφήσουν παραπονεμένους ούτε τους πιο ψηλούς επιβάτες, καθώς το αυτοκίνητο προσφέρει αρκετό ωφέλιμο πλάτος, ύψος και αέρα για τα πόδια. Πολύ βολικό είναι ακόμα το πίσω σχεδόν επίπεδο κάθισμα, γιατί διευκολύνει τη φιλοξενία ενός τρίτου ατόμου στη μέση. Γενναιόδωρος είναι και ο χώρος αποσκευών των 410 λίτρων, όπου τα επίπεδα πλευρικά τοιχώματα και το μεγάλο άνοιγμα της πόρτας ευνοούν την πρακτικότητα και τον καθιστούν πλήρως εκμεταλλεύσιμο.

Get it on Google Play Download on the App Store