Ετοιμοπαράδοτα Audi σε ειδικές τιμές

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσετε το Audi που επιθυμείτε και να βγείτε κερδισμένοι από τα ειδικά προνόμια αγοράς. Σε ειδικές τιμές και με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Audi Now με επιτόκιο 2,9%, πρώτη δόση 6 μήνες μετά και με 4 χρόνια Εγγύηση, Ασφάλεια και Service.

Δείτε εδώ τα ετοιμοπαράδοτα Audi

Η Kosmocar καινοτομεί και παρουσιάζει το Mycarnow@Kosmocar, την πρώτη πλήρη ψηφιακή πλατφόρμα για αναζήτηση και άμεση κράτηση ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά. Έτσι δίνει τώρα στους πελάτες της τη δυνατότητα να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητο που επιθυμούν από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου τους.

Λειτουργεί παράλληλα και σε συνεργασία με το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi της Kosmocar, με στόχο να προσφέρει μία ολοκληρωμένη – και στο ψηφιακό πλέον επίπεδο – εμπειρία στον υποψήφιο πελάτη. Παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της εξ αποστάσεως αγοράς αγαθών ενώ προσφέρει τη δυνατότητα και σε υποψήφιους πελάτες που βρίσκονται σε γεωγραφικές περιοχές που δεν υπάρχει Εξουσιοδοτημένος Έμπορος Audi, να βρουν το μοντέλο που επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα.

Δείτε εδώ τα ετοιμοπαράδοτα Audi

Στο συγκεκριμένο link μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πολλών ετοιμοπαράδοτων εκδόσεων των μοντέλων Audi A1A3 Sportback, A3 Sport Sedan, Q2, Q3 και Q3 Sportback. Επίσης, μπορείτε να δείτε τον εξοπλισμό, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την τιμή, το όφελος καθώς και να επιλέξετε αν θέλετε να αγοράσετε μετρητοίς ή με χρηματοδότηση. Μετά την επιλογή του αυτοκινήτου, ο υποψήφιος πελάτης επιλέγει τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο που θα αναλάβει την παράδοση του αυτοκινήτου.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και ολοκληρώνεται σε λίγα μόλις λεπτά. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα Audi.

Get it on Google Play Download on the App Store