Ετοιμοπαράδοτα SUV Skoda με πολλαπλά οφέλη

Η Skoda διαθέτει μια πλήρη γκάμα SUV μοντέλων, τα οποία είναι σε θέση να καλύψουν κάθε επιθυμία, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητες. Τώρα, τα SUV της Skoda γίνονται ακόμα πιο συμφέροντα και ελκυστικά ως αγορά, μέσω της online υπηρεσίας Skoda One Click.

Το κόμπακτ SUV Kamiq, το αμέσως μεγαλύτερο Karoq και το κορυφαίο Kodiaq, διατίθενται άμεσα και για περιορισμένο ακόμα χρονικό διάστημα (μέχρι 31/12) με πολλά και σημαντικά οφέλη. Κοινά προνόμια και για τα τρία SUV είναι τα παρακάτω:

  • Σημαντικό όφελος τιμής
  • Δυνατότητα άτοκης χρηματοδότησης με πρώτη δόση την άνοιξη του 2021
  • Δώρο τα τέλη κυκλοφορίας για το 2021

Ας δούμε παρακάτω τι ισχύει ξεχωριστά για κάθε ένα από τα SUV της Skoda, τα οποία μπορεί να παραγγείλει online ο ενδιαφερόμενος πελάτης με πολύ απλά βήματα, πάντα μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας Skoda One Click.

Skoda Kamiq

Το πιο μικρό σε διαστάσεις SUV της Skoda, το Kamiq προσφέρεται με όφελος που φτάνει έως τα 1.500 ευρώ. Τα τρέχοντα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα αφορούν εκδόσεις με τους κινητήρες 1.0 TSI 95 PS, 1.0 TSI 116 PS, 1.5 TSI 150 PS DSG7, 1.6 TDI 116 PS DSG7 και 1.0 G-TEC 90 PS. Το μοντέρνο σχεδιαστικά Kamiq με το μήκους 4.241 χλστ. αμάξωμα διαθέτει ένα εσωτερικό με προσεγμένη ποιότητα και πολύ άνετους χώρους για όλους τους επιβάτες, συν 400 λτ. για τις αποσκευές.

Στα θετικά του στοιχεία ανήκουν ακόμα η ευκολία στην οδήγηση, η ασφάλεια που αποπνέει και ο πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός. Ενδεικτικά, στην έκδοση Ambition περιλαμβάνονται 6 αερόσακοι, συστήματα αυτόνομης πέδησης και διατήρησης λωρίδας, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, ηλεκτρικοί καθρέπτες, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου και διζωνικός κλιματισμός.

Skoda Karoq

Με όφελος έως 2.300 ευρώ πωλούνται τα ετοιμοπαράδοτα Karoq μέσω της online παραγγελίας Skoda One Click, αποτελώντας και αυτό το SUV της Skoda μια πραγματική ευκαιρία. Οι διαθέσιμες επιλογές αφορούν τις πιο δημοφιλείς εκδόσεις με τον κινητήρα βενζίνης 1.5 TSI ACT 150 PS και τον πετρελαίου 1.6 TDI 116 PS, σε συνδυασμό με ένα υπερπλήρη εξοπλισμό ανέσεων και ασφαλείας. Μεταξύ άλλων ανήκουν 7 αερόσακοι, σύστημα Front Assist, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, air condition, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών κ.λπ. Επιπλέον, το Karoq 1.5 TSI ACT 150 PS διαθέτει ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, αισθητήρες φωτός και βροχής, κάμερα οπισθοπορείας και διζωνικό κλιματισμό.

Όποια έκδοση και να επιλέξει ο αγοραστής, βγαίνει πολλαπλά κερδισμένος και από τα υπόλοιπα ιδιαίτερα αξιόλογα χαρακτηριστικά του μικρομεσαίου SUV της Skoda. Το μήκους 4.382 χλστ. Karoq διακρίνεται για τον κομψό του σχεδιασμό, όπως και για το εσωτερικό με την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Σε κορυφαία επίπεδα βρίσκονται οι χώροι, αφού στο πίσω κάθισμα θα φιλοξενηθούν χωρίς παραχωρήσεις μέχρι τρεις ενήλικοι επιβάτες, ενώ το μεγάλο πορτ μπαγκάζ των 521 λίτρων χωράει όλες τις αποσκευές μιας οικογένειας.

Skoda Kodiaq

Το Kodiaq, αποτελεί και αυτό με την σειρά του μια μεγάλη ευκαιρία, καθώς μπορεί να αποκτηθεί με όφελος έως 2.000 ευρώ και τιμή από 24.900 ευρώ. Το πληθωρικό και επιβλητικό Skoda Kodiaq με το αμάξωμα των 4.697 χλστ. μήκους πωλείται στην καλύτερη τιμή της αγοράς και παρέχει απλόχερα ευρυχωρία, πολυτέλεια και υπερπλήρη εξοπλισμό. Στο εσωτερικό του έχει δοθεί προσοχή στα υλικά και στην κατασκευή, ενώ οι επιβάτες απολαμβάνουν περίσσιες ανέσεις, ανεξαρτήτως σε πιο κάθισμα κάθονται. Όσο για τον τεράστιο χώρο αποσκευών, η χωρητικότητά του κυμαίνεται από 835 έως 2.065 λίτρα, ανάλογα τη θέση του πίσω συρόμενου καθίσματος.

Τα ετοιμοπαράδοτα Kodiaq τροφοδοτούνται με τον αποδοτικό κινητήρα βενζίνης 1.5 TSI ACT 150 PS και σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη DSG7. Η εξαιρετικά συμφέρουσα έκδοση 1.5 TSI ACT 150 PS Ambition Limited με το δωρεάν πρόσθετο εξοπλισμό πολυτελείας αξίας 2.000 ευρώ περιλαμβάνει επιπλέον τα εξής: επενδύσεις καθισμάτων από ύφασμα/δέρμα, σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί (Kessy Full), ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, αναδιπλούμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, πίσω σκούρα κρύσταλλα, έξτρα θερμομόνωση και ανθρακί ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Get it on Google Play Download on the App Store