Ford Focus Active με μηνιαία δόση από 195 ευρώ

Το νέο και πιο περιπετειώδες μικρομεσαίο crossover Ford Focus Active λανσαρίστηκε και στην ελληνική αγορά με αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου και με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό. Τώρα και για περιορισμένο αριθμό οχημάτων το Focus Active μπορεί να αποκτηθεί με χαμηλή δόση που ξεκινά από 195 ευρώ το μήνα. Το ποσό αυτό αφορά ποσό δανείου 13.392 ευρώ για 84 μήνες με ΣΕΠΠΕ 6,738% και για την έκδοση 1.5 λτ. EcoBoost 150 PS (τιμή 21.393 ευρώ).

Δείτε εδώ περισσότερα για το Ford Focus Active

Ο στάνταρ εξοπλισμός του συγκεκριμένου μοντέλου περιλαμβάνει τα πάντα, όπως είναι 6 αερόσακους, αυτόματο φρενάρισμα, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, προβολείς LED, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8 ιντσών, πλοήγηση, αισθητήρες στάθμευσης, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και πάρα πολλά ακόμη στοιχεία.

Ο 1.5 λτ. κινητήρας EcoBoost των 150 ίππων και 240 Nm ροπής προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 9,1 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 206 χλμ./ώρα, μεικτή κατανάλωση 5,3 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 121 γρ./χλμ. Ο 1.500άρης EcoBoost διατίθεται και σε ισχυρότερη έκδοση με 182 ίππους, ενώ υπάρχει και ο πετρελαίου 1.5 λτ. EcoBlue των 120 ίππων. Επίσης, όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή με αυτόματο 8 ταχυτήτων.

Δείτε ακόμη: Ford Focus Active με 7 προγράμματα οδήγησης!

Για ακόμα καλύτερη οδική συμπεριφορά ανεξαρτήτως συνθηκών, το Ford Focus Active εφοδιάζεται με 5 επιλογές λειτουργίας οδήγησης: NormalEcoSport, την Slippery που ρυθμίζει το ESC και το Traction Control ώστε να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά σε επιφάνειες μειωμένης τριβής (λάσπη, χιόνι, πάγος) και το πρόγραμμα Trail, που συμβάλει στη διατήρηση της «φόρας» του αυτοκινήτου σε σαθρές επιφάνειες (πχ. άμμος) ρυθμίζοντας την απόκριση του γκαζιού, τα χαρακτηριστικά απόδοσης του ABS και το Traction Control.

Get it on Google Play Download on the App Store