Αποκτήστε εύκολα ετοιμοπαράδοτα Volkswagen ID.3 και ID.4

Η Volkswagen κάνει τώρα πιο εύκολη την απόκτηση των μοντέλων ID.3 και ID.4, μέσω του προγράμματος Easy Living, το οποίο φέρνει τη λύση σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και επαγγελματίες, είτε με πλάνο χρηματοδότησης (Auto Credit) είτε μέσω μακροχρόνιας μίσθωσης (Leasing).

Με το Volkswagen Easy Living μπορείτε να επιλέξετε το ID.3 ή ID.4 που σας ενδιαφέρει και να ζήσετε ξέγνοιαστα, γιατί η Volkswagen αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις για εσάς. Ενδεικτικά, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε το ID.3 με 369 ευρώ το μήνα ή το ID.4 με 385 ευρώ το μήνα (τιμές με ΦΠΑ).

Τα προνόμια που παρέχει το πρόγραμμα Easy Living της VW για το ηλεκτρικό Volkswagen ID. που επιθυμείτε είναι πολλά. Μεταξύ αυτών είναι το ελκυστικό μίσθωμα που περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες, η άμεση διαθεσιμότητα αυτοκινήτων και η προκαταβολή κοντά στο ύψος της κρατικής επιδότησης. Ο κάτοχος ενός Volkswagen ID.3 ή ID.4, πέρα από το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος, δεν ασχολείται με άλλα έξοδα, όπως ασφάλιση, συντήρηση, οδική βοήθεια και γενικότερη υποστήριξη, αφού όλα τα αναλαμβάνει η Volkswagen.

Η απόκτηση ενός Volkswagen ID. μέσω του προγράμματος Easy Living είναι απλή. Εσείς, επιλέγετε το ετοιμοπαράδοτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της οικογένειας ID. που σας ταιριάζει, ζητάτε προσφορά online ή με επίσκεψη στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Volkswagen και μετά κάνετε αίτηση στο επίσημο δίκτυο για τον πιστοληπτικό έλεγχο από τη Volkswagen Financial Services.

Μέσω του προγράμματος Auto Credit, η διάρκεια χρηματοδότησης είναι 36 ή 48 μήνες με σταθερό χαμηλό επιτόκιο και για έως 20.000 χλμ. το έτος. Επίσης, παρέχονται 6μηνη ασφαλιστική κάλυψη, προστασία αποπληρωμής δανείου, 24ωρη οδική βοήθεια, επέκταση εγγύησης και προγραμματισμένη συντήρηση στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών service Volkswagen. Στο τέλος του προγράμματος, ο πελάτης μπορεί να επιστέψει το αυτοκίνητο, να επαναχρηματοδοτήσει την τελευταία δόση Balloon, ή να την εξοφλήσει και να αποκτήσει το αυτοκίνητο.

Όσοι επιλέξουν μακροχρόνια μίσθωση (Leasing), έχουν ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, από 36 έως 60 μήνες και με επιλογή χιλιομέτρων από 15.000-40.000 χλμ. το έτος. Η μίσθωση περιλαμβάνει ακόμα μεικτή ασφάλιση, πλήρη συντήρηση, αλλαγή ελαστικών, αντικατάσταση αυτοκινήτων και 24ωρη οδική βοήθεια, συν επέκταση εγγύησης. Στο τέλος του προγράμματος δίνονται οι επιλογές επιστροφής του αυτοκινήτου, έναρξη νέας μίσθωσης αλλάζοντας το αυτοκίνητο, ή εξαγοράς του αυτοκινήτου σε προσυμφωνημένη τιμή.

Σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως της επιλογής, το πρόγραμμα Easy Living της Volkswagen, σας δίνει τη δυνατότητα να μπείτε στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης πιο εύκολα από ποτέ!

Get it on Google Play Download on the App Store