Δική σας καινούργια Skoda Fabia από 109€/μήνα

Η Skoda έχει λανσάρει εδώ και λίγο καιρό στην Ελλάδα την εντελώς νέα, 4ης γενιάς Fabia, η οποία παρουσιάζεται σημαντικά βελτιωμένη συγκριτικά με την προγενέστερη. Αρχικά τις εντυπώσεις κερδίζει ο κομψός, δυναμικός και ελκυστικός της σχεδιασμός, ενώ με μήκος αμαξώματος που αγγίζει τα 4.108 χλστ. τοποθετείται στο άνω άκρο του B-Segment και σε χώρους (πορτ μπαγκάζ 380 λτ.).

Βασισμένη για πρώτη φορά στην πλατφόρμα MQB-A0 του ομίλου VW, επωφελείται σε πολλούς τομείς, όπως σε ασφάλεια (5 αστέρια στο Euro NCAP), τεχνολογία, ανέσεις και εξοπλισμό. Από την αρχική έκδοση Active περιλαμβάνει τα εξής: 6 αερόσακους, αυτόνομη πέδηση, διατήρηση λωρίδας, οθόνη αφής 6,5 ιντσών, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και φώτα LED. Στη δεύτερη Ambition ανήκουν επιπλέον αισθητήρες φωτός, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέπτες, δερμάτινο τιμόνι και λεβιές ταχυτήτων, πολυλειτουργικό τιμόνι και ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών. Το πιο πλούσιο Style εφοδιάζεται ακόμα με ψηφιακό πίνακα οργάνων, διζωνικό κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας, οθόνη 8 ιντσών, προβολείς ομίχλης, πίσω σκούρα τζάμια, ζάντες 16 ιντσών, κ.α.

Οι τιμές για τη νέα Fabia ξεκινούν από τις 14.990 ευρώ με τον 1.0 MPI 80 PS κινητήρα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί αποκτηθεί μέσω χρηματοδότησης, με μηνιαία δόση από μόλις 109 ευρώ. Το ποσό αυτό βγαίνει από το τύπου Balloon προγράμματος, με προκαταβολή 29,7% επιτόκιο 5,9%, για 36 μήνες και με τελευταία δόση της τάξεως των 9.527 ευρώ. Στον πελάτη προσφέρονται ακόμα 3 χρόνια service και οι δυνατότητες να α) κάνει ανταλλαγή με ένα καινούργιο Skoda, β) επαναχρηματοδότηση της τελευταίας δόσης και γ) εξόφληση και οριστική απόκτηση του αυτοκινήτου.

Πέρα από την πρώτη έκδοση Active 1.0 MPI 80 PS των 14.990 ευρώ, η νέα Fabia διατίθεται με το ίδιο μοτέρ στις εκδόσεις Ambition και Style (από 16.600 ευρώ και 18.150 ευρώ αντίστοιχα). Με τον πιο δυνατό 1.0 TSI 110 PS κοστίζει από 17.500 ευρώ στην Ambition και από 18.990 ευρώ στην Style (από 20.650 ευρώ με το DSG).

Get it on Google Play Download on the App Store